1 beoordelingen

Waarom niet beide?! Kom spelen in het speelparadijs en zwemmen in het zwemparadijs. Loop direct vanuit het zwemparadijs naar het speelparadijs en beleef een waanzinnig dagje uit!

Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Met ruim 20.000m2 is De Scheg het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Gelderland en Overijssel.

Zwemparadijs Blue Lagoon

In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo's Island waar zij kunnen spelen met zand en water. Echte waaghalzen mogen de Gletsjer Slide, een wildwaterbaan van 80m, absoluut niet overslaan. Bijzonders is het IJslands Badhuis 4-Elements met sauna's, bubbelbad, stoombad, ijsgrot met unieke douches en een knuffelmuur.

Speelparadijs 'De Speelpool'

Leef je uit in het waanzinnige speelparadijs en ontdek alle avontuurlijke attracties: springkussens, glijbanen, waterattracties, Kidsbios, buikschijfbaan, skelterbaan, peuterplein en nog veel meer... Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar.

Let op: het Speelparadijs pas geopend vanaf 16 april, dus kom je voor 16 april langs, dan heb je alleen toegang tot het zwembad. Lever je het ticket ná 16 april a.s. in, dan heb je toegang tot beide.

Openbaar Vervoer
•De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate.
•Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
•Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen).
Auto
•Vanaf de A1 neemt u afrit 24 Deventer-oost/Schalkhaar.
•Daarna volgt u (richting Bathmen) de bordjes De Scheg.
•Parkeren is gratis, er is voldoende parkeerruimte aan beide kanten van het complex.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
voor actuele prijzen zie de website.

Adres

Piet van Donkplein 7422 LW Deventer (Overijssel)

Openingstijden

Wisselt geregeld, raadpleeg de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Leuk zwembad voor jong en oud

Vaak geweest. Zelfs in tijden dat het nog niet zo uitgebreid was als nu vond ik dit al een leuk zwembad! Soms wel druk bij de glijbanen, maar waar ik dat nou niet?.