Koop een ticket voor SEC Survivals van €24,50 voor €23,00

1 beoordelingen

Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in Outdoorpark SEC Survivals in Almere. Balanceer over de apenswing en junglebrug, neem de pijl en boog en schiet dat schot in de roos of schraap je voedsel bij elkaar met een natuurwandeling. De grappige groepstuitjes en stoere survivals zijn een combinatie van sport, grenzen verkennen en vooral veel lachen.

Heb je zin in avontuur en actie? Kies voor een survival. Met een deskundige instructeur doe je spannende outdoor-activiteiten: je komt langs junglebruggen, camotunnels, een klimwand, je gaat boogschieten of krat-stapelen, en nog veel meer. Ook als je niet zo sportief bent kun je meedoen, plezier staat voorop. Er wordt rekening gehouden met leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend het wordt.

Maak van je survival een feest met een hapje en drankje na afloop. Misschien wil je friet met een survivalburger, een high tea of een complete barbecue? Het kan allemaal.

Of je nu kiest voor een actief uitje met vrienden of collega’s, een dagje uit met het gezin of een origineel kinderfeestje wil organiseren: bij Outdoorpark SEC Survivals beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Leden
Outdoor volwassenen van €24,50 voor€ 23,00
Gezin Survival (va 18 jr) van €19,50 voor€ 17,00
Gezin Survival (t/m 17 jr) van €15,00 voor€ 12,50
Outdoor Kinderfeestje van €14,00 voor€ 12,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot SEC Survivals. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SEC Survivals. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018. Let op: U dient vooraf online te reserveren via www.sec-survivals.nl/anwb.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 8 januari 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Verlaatweg 1358 AJ Almere (Flevoland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Ontzettend geslaagd familiefeestje!

Met de hele familie een feestje gevierd bij SEC Survivals. De familiesurvival was erg leuk voor iedereen: kleinkinderen van 5, grootouders van 67, en alles ertussenin. Heel afwisselend en speels, voor ieder wat leuks te doen. De begeleider was enthousiast en zorgde voor een vrolijke sfeer. Na afloop een supergezellige barbecue waarin iedereen kon smullen. Een hele geslaagde dag! Fam Valkenkamp