2 beoordelingen

‘t Klok ‘Uus bestaat uit een binnen- en buitenspeeltuin. Binnen zijn klimrekken, glijbanen en kruipbuizen. Voor kleintjes is er een aparte speelhoek met miniglijbaan en ballenbak. Buiten kunnen kinderen zich vermaken op het overdekte springkussen, de waterglijbaan, de trampoline, de klimtoren en de skelterbaan. Voor kleine kinderen is er een apart pleintje met een springkussen, trampoline en zandbak. Er zijn ook fietsjes beschikbaar. Vanaf het terras is het makkelijk om de kinderen in de gaten te houden. De speelboerderij biedt diverse arrangementen voor kinderfeestjes, zoals een high tea, boerengolf en outdoor lasergamen. Er is een familierestaurant waar je terecht kunt voor een drankje, lunch of diner.

Het entree voor de speeltuin is alleen geldig voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Kinderen t/m 1 jaar en volwassenen vanaf 13 jaar hebben gratis toegang. Indien de volwassenen willen boerengolfen of lasergamen, dan dienen ze entree te betalen voor die attracties. Dit kan in het park zelf, niet via de ANWB.
kind (2 t/m 12) € 5,50

Adres

Wissekerkseweg 4458SH 's-Heer Arendskerke (Zeeland)

Openingstijden

zo - wo - do 10:00 - 20:00
vr - za 10:00 - 21:30

schoolvakanties regio zuid dagelijks geopend
ma - di - wo - do - zo 10:00 - 20:00
vr - za 10:00 - 21:30

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

goed

Leukste uitje in zeeland en voor jong en oud. Lekker eten

Gewoon leuk en gezellig

Wij komen al jaren regelmatig bij 't Klok 'Uus en het is gewoon een hele leuke plek om naar toe te gaan. Zeker met kinderen, maar ook bij andere gelegenheden hebben we altijd veel plezier gehad. Aanrader.