Koop een ticket voor de Royal Delft Experience van €12,50 voor €9,50

2 beoordelingen

Wist u dat het iconische Delfts aardewerk eigenlijk met zwart beschilderd wordt? Tijdens het bakken verandert het zwart in de bekende, intens blauwe kleur. Nog steeds wordt bij Royal Delft het Delfts blauw met de hand gemaakt.

U kunt hier onze plateelschilders en ambachtslieden in de fabriek aan het werk zien. Daarnaast zijn er verschillende bijzondere collecties tentoongesteld zoals het Oranje Keramiek gemaakt voor het Koningshuis en de antieke collectie van Koning Willem III.

Onze binnentuin is een verborgen parel van Delft met heerlijke brasserie. Al met al is een bezoek aan Royal Delft is een onvergetelijke ervaringd e ambacht in levende lijve ziet.

Leden
volwassenen van €12,50 voor€ 9,50
kinderen (3 t/m 18 jr) van €7,50 voor€ 6,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Royal Delft. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Royal Delft. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Rotterdamseweg 2628 AR Delft (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Leuke middag

De Porceleyne Fles is een bijzonder leuke ervaring. Veel te zien. De audiotour voegt veel toe.

Een echte aanrader...

Zeer zeker enorm de moeite waard. Het museum is prachtig, maar nog maar het tipje van de ijsberg. Er zijn zoveel extra mogelijkheden zoals workshoppen, lunchen en zelfs een high tea, dat ik zo de hele dag kon vullen. Bij goed en/of slecht weer. Het enige min puntje was dat mijn schone schoenen wit waren na het bezoek aan de fabriek.