Koop een ticket voor Phantasialand Wintertraum van €39,50 voor €31,00

5 beoordelingen

Attractiepret, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum.

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

Leden
volwassenen (12 t/m 59 jr) van €39,50 voor€ 31,00
kinderen (4 t/m 11 jr) van €26,00 voor€ 25,00
senioren (60+) € 26,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Phantasialand. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Phantasialand. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 januari 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 18 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 19 november 2016 t/m 15 januari 2017.

Adres

Berggeiststraße Brühl Duitsland

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Geopend

Geopend van 19 november tot 15 januari.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Phantasia, leuk Geldigheid, belachelijk

Belachelijk dat het legaal is om een bon te verkopen die zo kort geldig is. Vervolgens is er niets mogelijk bij ANWB. Service, ontiegelijk slecht en zelfs belachelijk

geweldig!

Relatief klein park tegen over de efteling maar wel veel attracties. Veel bezienswaardigheden in de verschillende thema's. Leuk voor kinderen vanaf 7-jaar. ik vind dat er voor de iets jongere kinderen weinig te doen is. Dit park is het zeker waard om eens te bezoeken.

Prachtig park!

Voor alle leeftijden een mooi park, goed onderhouden en vriendelijk personeel. Veel figuranten die hun rol met verve vervullen! Iets om rekening mee te houden is dat alles wat afgerekend dient te worden moet cash gebeuren, dus geen pinautomaten bij restaurants e.d.! Er is in het Berlijn gedeelte 1 pinautomaat voor cash geld, ook het parkeertarief (€4) dient cash afgerekend te worden. Een bijzonder mooi park, maar een stuk kleiner qua oppervlakte dan bijvoorbeeld de Efteling. Aanrader!

Erg leuk.

Super leuk park, ga er weer heen.

Super park!

no message