10 beoordelingen

Attractiepret, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum.

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Voor actuele prijzen zie de website.

Adres

Berggeiststraße Brühl Duitsland

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Geopend

Geopend van 19 november tot 15 januari.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Kerst in Phantasialand

Na de kerst geweest. Het gemis van sneeuw zoals een echte kerst hoort te zijn, werd helemaal goedgemaakt. Ik waande mij echt in een winterwonderland met kerstmarkt, schaatsende kinderen en kerstverlichting. Zeker een aanrader. Bedankt voor jullie kortingsactie.

Leuk Park met veel attracties

in de kerstvakantie naar phantasialand geweest. Het was vrij druk, maar bij de meeste attracties hoefden we niet lang te wachten. Ook bij de ingang konden we snel doorlopen. Soms was het echter niet geheel duidelijk wat voor een attractie het precies was, als je bij de ingang stond. Dit kwam omdat attractie dan niet zichtbaar was.

Phantasialand

Dat kunnen de duitsers wel...Kerstsfeer en zeker in Phantasialand! Was weer geweldig ons traditioneel uitstapje voor Kerst!

PAS OP!!! ANWB datums Phantasialand niet correct!!

Afgelopen weekend besloten mijn vriendin en ik de kaartjes te kopen op de ANWB site voor Phantasialand. Hierop staat aangegeven dat de tickets tot 15 januari geldig zijn en dat het park van 19 november t/m 15 januari geopend is. Omdat wij de laatste week van deze datums vakantie hebben konden we alleen deze week. Nu hebben wij de kaartjes gekocht en na het uitprinten van de tickets staat er in eens op dat Phantasialand van 9 t/m 13 januari dicht is. Vervolgens hebben we de ANWB gebeld en hierop gewezen maar kregen als simpel antwoordt dat zei hier niks mee konden en dat wij de site van Phantasialand maar in de gaten hadden moeten houden..... Na mijn mening een zeer slecht excuus en zeker niet wat we van de ANWB gewend zijn. Hier zal dan ook nog een klachtenbrief voor volgen. Voor de gene die ook hier een ticket willen kopen. U BENT GEWAARSCHUWD!

JAMMER

DE ACTIE MET 8.50 KORTING WAS T/M 18 DECEMBER...DUS IK VOOR DIE TIJD 4 KAARTEN BESTELD...KOMEN JULLIE MET EEN NIEUWE ACTIE EN GOEDKOPERE KAARTEN...ERG JAMMER!!!!

Phantasia, leuk Geldigheid, belachelijk

Belachelijk dat het legaal is om een bon te verkopen die zo kort geldig is. Vervolgens is er niets mogelijk bij ANWB. Service, ontiegelijk slecht en zelfs belachelijk

geweldig!

Relatief klein park tegen over de efteling maar wel veel attracties. Veel bezienswaardigheden in de verschillende thema's. Leuk voor kinderen vanaf 7-jaar. ik vind dat er voor de iets jongere kinderen weinig te doen is. Dit park is het zeker waard om eens te bezoeken.

Prachtig park!

Voor alle leeftijden een mooi park, goed onderhouden en vriendelijk personeel. Veel figuranten die hun rol met verve vervullen! Iets om rekening mee te houden is dat alles wat afgerekend dient te worden moet cash gebeuren, dus geen pinautomaten bij restaurants e.d.! Er is in het Berlijn gedeelte 1 pinautomaat voor cash geld, ook het parkeertarief (€4) dient cash afgerekend te worden. Een bijzonder mooi park, maar een stuk kleiner qua oppervlakte dan bijvoorbeeld de Efteling. Aanrader!

Erg leuk.

Super leuk park, ga er weer heen.

Super park!

no message