Koop een ticket voor Phantasialand van €45,00 voor €31,00

4 beoordelingen

Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje!

In de zes themawerelden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag! Ontdek Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld en scheer door Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba. Ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat of ga op reis in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties in het wondermooie Wuze Town.

Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig. Lust jij graag een oerhollandse frikandel speciaal of eet je liever een broodje gyros? Of wat denk je van een heerlijke verse pasta in restaurant Unter den Linden of de niet te versmaden tapasgerechten in restaurant Cocorico? Dat wordt smullen!

Phantasialand groeit
Phantasialand blijft nog steeds groeien. Onlangs pakte het attractiepark groots uit met het nieuwe themagebied Klugheim. Door dit mysterieuze rotslandschap raast Taron; de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Extra lang geopend
Voor wie geen genoeg kan krijgen van een dagje Phantasialand is er goed nieuws! Het park is van 2 juli t/m 28 augustus tot maar liefst 20:00 uur geopend. Zo haal je het maximale uit je perfecte dag uit!

Leden
volwassenen van €45,00 voor€ 31,00
kinderen (4 t/m 11 jr) van €29,00 voor€ 28,00
Senioren (60+)€ 29,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Phantasialand. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Phantasialand. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 november 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 november 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 november 2016.

Adres

Berggeiststraße Brühl Duitsland

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Geopend

Geopend van 19 maart tot 1 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

geweldig!

Relatief klein park tegen over de efteling maar wel veel attracties. Veel bezienswaardigheden in de verschillende thema's. Leuk voor kinderen vanaf 7-jaar. ik vind dat er voor de iets jongere kinderen weinig te doen is. Dit park is het zeker waard om eens te bezoeken.

Prachtig park!

Voor alle leeftijden een mooi park, goed onderhouden en vriendelijk personeel. Veel figuranten die hun rol met verve vervullen! Iets om rekening mee te houden is dat alles wat afgerekend dient te worden moet cash gebeuren, dus geen pinautomaten bij restaurants e.d.! Er is in het Berlijn gedeelte 1 pinautomaat voor cash geld, ook het parkeertarief (€4) dient cash afgerekend te worden. Een bijzonder mooi park, maar een stuk kleiner qua oppervlakte dan bijvoorbeeld de Efteling. Aanrader!

Erg leuk.

Super leuk park, ga er weer heen.

Super park!

no message