Bestel je tickets voor Phantasialand met € 7,- korting

10 beoordelingen

Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje!


In de zes themawerelden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag!

Ontdek het volledig nieuwe themagebied Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk.
De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Scheer door Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is een ritje in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in de themawereld Fantasy.

Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig. Lust jij graag een oerhollandse frikandel speciaal of eet je liever een broodje gyros? Of wat denk je van een heerlijke verse pasta van restaurant Unter den Linden of de niet te versmaden tapasgerechten uit de keuken van restaurant Cocorico? Dat wordt smullen!

Extra lang geopend
Voor wie geen genoeg kan krijgen van een dagje Phantasialand is er goed nieuws! Het park is van 1 juli t/m 27 augustus tot maar liefst 20:00 uur geopend. Zo haal je het maximale uit je perfecte dag uit!

Leden
12 t/m 59 jr van € 46,50 voor€ 39,50
4 t/m 11 jr van € 35,- voor€ 34,-
60+€ 35,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Phantasialand. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Phantasialand. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 november 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 november 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 november 2017.

Adres

Berggeiststrasse 50321 Brühl (D)

Geopend

Geopend van 1 april tot 5 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Erg leuk park met leuke attracties

Phantasialand is een erg mooi park met een mooie aankleding. De attracties zijn erg leuk en uitdagend voor de thrillseekers.

Waanzinnige park!

Het is zeer zeker een aanrader om een keer langs te gaan. Werkelijk fantastisch gemaakt. Leuk voor volwassene mensen en wat oudere kinderen boven de 140 cm. Alleen voor een gezin met kleine kinderen is het absoluut geen aanrader. Ik heb twee kinderen van 2 en 6. Te weinig attracties voor hen vind ik.

Heel erg leuk

Super leuke park. We gaan zeker nog een keer.

echt super

is een heel mooi park waar veel te doen is voor volwassenen en kinderen denk zelf voor niet te jongen kinderen echt een aanrader volgen mij

Kerst in Phantasialand

Na de kerst geweest. Het gemis van sneeuw zoals een echte kerst hoort te zijn, werd helemaal goedgemaakt. Ik waande mij echt in een winterwonderland met kerstmarkt, schaatsende kinderen en kerstverlichting. Zeker een aanrader. Bedankt voor jullie kortingsactie.

Leuk Park met veel attracties

in de kerstvakantie naar phantasialand geweest. Het was vrij druk, maar bij de meeste attracties hoefden we niet lang te wachten. Ook bij de ingang konden we snel doorlopen. Soms was het echter niet geheel duidelijk wat voor een attractie het precies was, als je bij de ingang stond. Dit kwam omdat attractie dan niet zichtbaar was.

Phantasialand

Dat kunnen de duitsers wel...Kerstsfeer en zeker in Phantasialand! Was weer geweldig ons traditioneel uitstapje voor Kerst!

geweldig!

Relatief klein park tegen over de efteling maar wel veel attracties. Veel bezienswaardigheden in de verschillende thema's. Leuk voor kinderen vanaf 7-jaar. ik vind dat er voor de iets jongere kinderen weinig te doen is. Dit park is het zeker waard om eens te bezoeken.

Prachtig park!

Voor alle leeftijden een mooi park, goed onderhouden en vriendelijk personeel. Veel figuranten die hun rol met verve vervullen! Iets om rekening mee te houden is dat alles wat afgerekend dient te worden moet cash gebeuren, dus geen pinautomaten bij restaurants e.d.! Er is in het Berlijn gedeelte 1 pinautomaat voor cash geld, ook het parkeertarief (€4) dient cash afgerekend te worden. Een bijzonder mooi park, maar een stuk kleiner qua oppervlakte dan bijvoorbeeld de Efteling. Aanrader!

Erg leuk.

Super leuk park, ga er weer heen.