Bestel nu een ticket voor Kasteel Groeneveld

1 beoordelingen

Er is altijd een familietentoonstelling op basis van een kinderboek. De zolder van het kasteel is speciaal voor kinderen ingericht. Aan de hand van onderdelen van het kinderboek kunnen ze interactief aan de slag en leren ze over hun omgeving. Voor de volwassenen zijn er de originelen uit de boeken te vinden en is er informatie over het ontstaan en de achtergrond van de illustrator van de boeken. Aansluitend is een buitenroute in het park met opdrachtjes.

Ook zijn er wisselen kunstexposities, rondleidingen over de geschiedenis van het park, parkrondleidingen, concerten, markten en beurzen. Het aanbod vindt u op de website.


LET OP: dit ticket is allen geldig voor bezoek aan Kasteel Groeneveld en is niet geldig voor de expositie 'Bloemkunst' (van 8 t/m 16 oktober 2016)

Niet leden
volwassenen€ 5,00
kinderen (4 t/m 11 jr)€ 2,50
65+€ 4,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Kasteel Groeneveld. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Kasteel Groeneveld. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016. LET OP: dit ticket is niet geldig tijdens Bloemkunst (van 8 t/m 16 oktober 2016)

Geldigheid

Tickets kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016. LET OP: dit ticket is allee geldig voor bezoek aan Kasteel Groeneveld en is niet geldig voor de expositie Bloemkunst (van 8 t/m 16 oktober 2016)

Adres

Groeneveld 3744 ML Baarn (Utrecht)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag en feestdagen van 11-17 uur

Gesloten op Koningsdag, eerste Kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Prachtige locatie, leuk voor het hele gezin!

Prachtige locatie, leuk voor het hele gezin!