koop een ticket met 20% korting

2 beoordelingen

Reis mee met de Miljoenenlijn, het Langste museum van Limburg en ontdek in opperste nostalgie met de stoomtrein en railbus de mooiste plekjes van Zuid-Limburg.

Al meer dan 25 jaar onderhouden vrijwilligers de historische spoorlijn de 'Miljoenenlijn'. Vakmanschap, geschiedenis en genieten van bijzondere vergezichten op het heuvellandschap en typisch Limburgse dorpen staan centraal tijdens een dagje uit bij de Miljoenenlijn. Reis zo in een ruim 100 jaar oude stoomtrein en dieseltrein uit de jaren '50 dwars door Zuid-Limburg en herleef oude tijden. Tijden waar conducteurs nog kartonnen kaartjes knipten, seinen nog handmatig bediend werden en treinen op stoom reden. Deze ouderwetse ambachten en de rijke historie van de spoorlijn (her) ontdek je tijdens een bezoek aan de Miljoenenlijn. De 9 haltes van de Miljoenenlijn geven de mogelijkheid om de mooiste plekjes van Zuid-Limburg ten volle te verkennen en nemen je mee terug naar vroeger.

Leden
volwassenen van €12,50 voor€ 10,00
kinderen (3 t/m 11 jr) van €5,00 voor€ 4,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor één dagkaart van 1 april tot en met 31 december 2016.

Geldigheid

De tickets kunnen bij ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016. De tickets zijn geldig voor één dagkaart vanaf 1 april tot en met 31 december 2016. Let op: De kortingsactie geldt alleen tijdens reguliere rijdagen en niet op evenementdagen.

Adres

Stationstraat 6369VJ Simpelveld (Limburg)

Openingstijden

Kijk voor de dienstregeling van de stoomtrein op
www.zlsm.nl

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Heerlijke dag

We hebben intens genoten van het uitje met de stoomtrein, dit gaan we zeker weer doen, de vrijwilligers waren heel aardig en namen ook echt de moeite om iets te vertellen als je hierom vroeg!

Oude tijden herleven

Prachtige sfeer op de miljoenenlijn. Oude tijden herleven en een ritje op het traject met een fraaie oude stoomtrein is een mooie belevenis. Het prachtige Limburgse landschap maakt het geheel helemaal af.