koop een ticket voor de Miljoenenlijn met 20% korting

2 beoordelingen

Net als vroeger is het weer mogelijk een rondje Zuid-Limburg per spoor te maken. Start bij voorbeeld in Maastricht en neem daar de spiksplinternieuwe treinstellen van Arriva voor een rit naar Valkenburg en verder via Schin op Geul en Heerlen naar Kerkrade-Centrum.  Stap daar over op een nostalgische dieseltrein uit de jaren ’50 of op een stoomtrein van ruim 100 jaar oud van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Via de historische spoorlijn, welke al ruim 80 jaar de ‘Miljoenenlijn’ wordt genoemd, bereikt u Simpelveld met zijn grote grensstation uit 1910.
Daar kunt u de werkplaats, waar het rijdend materieel door vrijwilligers wordt onderhouden, bezoeken of pauze maken in het gezellige stationsrestaurant. Herleef oude tijden, tijden waar conducteurs nog kaartjes knipten en seinen handmatig bediend werden. Vanuit Simpelveld kunt u uw reis vervolgen over de 3e spoorlijn van Nederland en de eerste grensoverschrijdende verbinding; de spoorlijn Aken – Maastricht van 1853. Geniet tijdens deze rit van de geweldige vergezichten op het unieke Zuid-Limburgse  heuvellandschap en typische dorpen. In Schin op Geul stapt u weer over op Arriva treinstellen voor de rit via Valkenburg terug naar Maastricht. Uiteraard kunt u uw rondreis vanaf elk van de stations langs onze spoorlijn starten en ook daar beëindigen.
 

Leden
Combikaart vanaf 12 jr. van € 15,- voor€ 12,-
Combikaart 3-11 jr. van € 5,- voor€ 4,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Stationstraat 6369VJ Simpelveld (Limburg)

Openingstijden

Kijk voor de dienstregeling van de stoomtrein op
www.zlsm.nl

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Heerlijke dag

We hebben intens genoten van het uitje met de stoomtrein, dit gaan we zeker weer doen, de vrijwilligers waren heel aardig en namen ook echt de moeite om iets te vertellen als je hierom vroeg!

Oude tijden herleven

Prachtige sfeer op de miljoenenlijn. Oude tijden herleven en een ritje op het traject met een fraaie oude stoomtrein is een mooie belevenis. Het prachtige Limburgse landschap maakt het geheel helemaal af.