Koop een ticket voor Museum Rijswijk en krijg een gratis consumptie én mapje met ansichtkaarten

0 beoordelingen

Het Museum Rijswijk is opgericht in 1940 als oudheidkundig museum en was ondergebracht in de theekoepel van de buitenplaats Hofrust.
Ondanks de oorlogsjaren groeide de collectie gestaag en bleek de koepel al snel te klein. In 1950 kreeg het museum de beschikking over enkele vertrekken op de bovenverdieping van het Tollenshuis.  De collectie aanwas bleef doorgaan en het museum breidde zich verder over het Tollenshuis uit. Rond 1970 kocht de Stichting Museum Rijswijk het pand van de gemeente en werd een grootscheepse restauratie uitgevoerd. Verdere groei van de collectie en van de activiteiten van het museum leidden in 1994 en in 2011-12 tot uitbreidingen van het museum.

Museum Rijswijk organiseert samen met het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven de simultaantentoonstelling CROWNED! Dress to impress and Royal designs.

Voor menigeen is een kroon een sieraad dat vorstelijk personen op hun hoofd dragen. Over de geschiedenis en de achtergronden van de kroon is veel minder bekend. Dat een kroon is gemaakt van goud en edelstenen lijkt ook vanzelfsprekend maar dat is het niet. De tentoonstelling Gekroonde Hoofden neemt de bezoekers mee naar de boeiende wereld van de kronen.

Op de tentoonstelling in Museum Rijswijk maakt de bezoeker kennis met een rijke verscheidenheid aan kronen, niet alleen uit Europa maar ook uit andere delen van de wereld.

Leden
Entree volwassenen € 7,50
Entree senioren/ 65+ € 5,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Rijswijk. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Rijswijk. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 2 april 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 15 maart 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 2 april 2017.

Adres

Herenstraat 2282BR Rijswijk (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen