Koop je ticket voor het Mondriaanhuis met € 2,- korting

0 beoordelingen

Het geboortehuis van Piet Mondriaanhuis (1872) is een nieuwe museale beleving voor jong en oud. Stap in de wereld van Piet Mondriaan en maak kennis met de eigenzinnige kunstenaar. Ontdek zijn iconische werk, zijn spirituele vorming, zijn interesses en vrienden. Bezoek zijn op ware grootte nagebouwde atelier in Parijs, Kruip in de huid van de kunstenaar en ervaar zijn artistieke zoektocht in New York. Ben je geïnspireerd  geraakt door Mondriaan?  Sluit je bezoek af in  het Doe-het-zelf-atelier  en creëer je eigen kunstwerk!

Het collectie- en verzamelbeleid van het Mondriaanhuis is een afgeleide van het tentoonstellingsbeleid en is gericht op twee categorieën.

De eerste categorie zijn de kunstwerken uit de vroege, figuratieve periode van Piet Mondriaan. Deze werken worden in De Schatkamer van het Mondriaanhuis tentoongesteld.

De tweede categorie bevat kunstwerken van hedendaagse kunstenaars die geëxposeerd hebben in het Mondriaanhuis. Deze kunstwerken worden geëxposeerd op de bovenverdieping van het museum onder het motto: 'Ik was hier'.

Leden
volw. van € 10,- voor€ 8,-
6 - 18 jr van € 8,- voor€ 6,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Mondriaanhuis. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Mondriaanhuis. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 8 maart t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 8 maart t/m 30 juni 2017.

Adres

Kortegracht 3811 KG Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

dinsdag t/m zondag - 11:00-17:00 uur

gesloten op zondag, Koningsdag, 1e Kerstdag, Nieuwjaarsdag

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen