0 beoordelingen

Museum Proeverij de Luxe: Wijnproeven en rondleiding in het Nederlands wijnmuseum

Deze belevenis voor twee personen bevat:
- Ontvangst met koffie of thee;
- Een wijnproeverij van 5 wijnen (incl. brood & kaas);
- Bezoek aan de wijnkelders;
- Bezoek aan het wijnmuseum;
- Boekje over de kunst van het wijnproeven;
- Een kelnersmes.

U wordt ontvangen met koffie of thee waarna u een uitgebreide rondleiding en proeverij krijgt bij een van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Het wijnhuis beschikt over de grootste wijnkelders van Nederland. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf uit het begin van de 20e eeuw. U waant zich hier als het ware op het terrein van een schattig château in Bordeaux. Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn.

Een rondgang voert u door imposante kelders, langs rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden. Na de rondleiding is er een proeverij van vijf wijnen met kaast en stokbrood. Waarbij ook de kunst van het proeven uitgebreid besproken wordt. Na afloop krijgt u een kelnersmes en een wijnboekje mee. Het geheel duurt ca. drie uur.

Iedere zaterdag 10.00 uur tot 13.00 uur

Museum Proeverij Basis: Wijnproeven en rondleiding in het Nederlands wijnmuseum

Deze belevenis voor twee personen bevat:
- Een wijnproeverij van 3 wijnen
- Bezoek aan de wijnkelders;
- Bezoek aan het wijnmuseum;

U krijgt een rondleiding en proeverij bij een van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Het wijnhuis beschikt over de grootste wijnkelders van Nederland. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf uit het begin van de 20e eeuw. U waant zich hier als het ware op het terrein van een schattig château in Bordeaux. Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn.

Een rondgang voert u door imposante kelders, langs rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden. Na de rondleiding is er een proeverij van drie wijnen. Waarbij ook de kunst van het proeven uitgebreid besproken wordt. Het geheel duurt ca. 1,5 uur.

Iedere vrijdag start 14.00 uur
Iedere zaterdag start 13.30 of 15.00 uur

Kortom: Expert of liefhebber, het is genieten van de heerlijkste wijnen tijdens deze unieke proeverij!

Reserveren verplicht!
U dient van te voren een reservering te plaatsen via www.robbersenvandenhoogen.nl/reserveren-wijnhuis onder vermelding van Het Land van ANWB.

Tip: Jasje mee voor de koude kelders


Kijk op de website voor actuele prijzen

Adres

Velperweg 6824BC Arnhem (Gelderland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen