1 beoordelingen

Het Centraal Museum nodigt uit tot verkenning. De collectie vraagt erom, evenals het doolhofachtige gebouw. IJkpunten genoeg: mode naast Oude Meesters, de geschiedenis van Utrecht én hedendaagse kunst en vormgeving. Maar het museum heeft meer in huis. Het geeft ruimte aan reflectie en debat. Je kunt er werk doen (gratis WiFi). Het Dick Bruna Huis en het Rietveld Schröderhuis (reserveren noodzakelijk voor het RShuis) maken deel uit van het Centraal Museum. Er zijn ook veel wisselende tentoonstellingen. Het is géén gewoon museum, dat is zeker.

Toegankelijkheidscheck
In april 2013 checkten én adviseerden 42 ANWB Vrijwilligers het Centraal Museum op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 6,7 en 7,3.

"Je kunt prima voor de deur afgezet worden en vlakbij het museum is er een parkeerplek voor invaliden. Je kunt daar ook gewoon parkeren mits er plek is."
(ANWB Vrijwilliger, april 2013)

Meer informatie over toegankelijheidschecks? Klik hier.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Nicolaaskerkhof 3512 XC Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

di t/m zo - 11:00-17:00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Nijntje huis favoriet

Een mooi museum, vooral nijntje huis was favoriet bij de kinderen, zijn we begonnen en geëindigd. Het nijntje huis is wel klein. De boot in de kelder was er eng door de geluiden. Prijs is gewijzigd nu €11,00 voor volwassenen en €9,00 voor 65