Bestel uw tickets met € 2,50 korting

0 beoordelingen

Een dag dwalen door het oudste museum van Nederland, Boijmans Van Beuningen, betekent een rondgang door de geschiedenis van de kunst. U ziet topstukken zoals van Hiëronymus Bosch, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Salvador Dalí. De verzameling schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen, prenten en gebruiksvoorwerpen is uniek. Natuurlijk maakt u ook een ommetje in de beeldentuin. Verder doet u indrukken op van de belangrijkste stromingen in de kunst, zoals impressionisme, modernisme en surrealisme, maar ook van stijlen in ontwerp en design. Het uiterlijk van gebruiksvoorwerpen heeft zich in 8 eeuwen flink ontwikkeld en dat is hier te zien. Het bakstenen gebouw zelf (1935) is inmiddels ook een landmark binnen Rotterdam.

Veelzijdig Boijmans
Dit najaar biedt Museum Boijmans Van Beuningen een boeiend en zeer gevarieerd programma.

De eerste tentoonstelling voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, ‘Alles kids’, is open. Het museum toont video’s, installaties, sculpturen en kunstwerken. De werken staan op de grond of hangen lang zodat de kinderen ze heel goed kunnen bekijken.

In de jubileumexpositie ‘Gispen Specials – De klant is koning’ toont Boijmans de onbekende ontwerpen van deze bekende Nederlandse meubelfabriek.

En u maakt kennis met kunstenaar Fra Bartolommeo, tijdgenoot van Leonardo da Vinci, Rafaël en Michelangelo, en één van de vier belangrijkste kunstenaars uit de Italiaanse Hoogrenaissance. In deze tentoonstelling staat het hele creatieve proces centraal van tekening tot schilderij. Dankzij bijzondere bruiklenen worden voor het eerst in Nederland 11 schilderijen van Fra Bartolommeo getoond. Sommige hebben Italië nog nooit verlaten.

Niet ledenLeden
Entree vanaf 19 jaar van € 17,50 voor€ 17,50€ 15,00
De omschreven korting is gebaseerd op de kassaprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Boijmans van Beuningen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Boijmans van Beuningen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 januari 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 januari 2017.

Adres

Museumpark 3015 CX Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Di t/m zo 11:00 - 17:00

Open: Paas- en Pinkstermaandag. Gesloten: Nieuwjaarsdag, Koninginnedag, 1e Kerstdag

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen