3 beoordelingen

Je gaat buiten en binnen het experiment aan met oud maar ook moderne geo-technieken. Je raakt gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Je wordt uitgedaagd in het doolhof en raakt gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Je gaat gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D globe te draaien en zoomt van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Ook kun je speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Schuif aan in het 3D Cafe of op het terras en geniet van zelfgemaakte lekkernijen!

in Juni 2016 is GeoFort uitgeroepen tot het beste kindermuseum van de wereld en daarmee winnaar van het '2016 Children in Museums Award'.

Vleermuisspeurtuin en 3D Cafe gratis,
Intelligent Doolhof en GeoExperience € 9,50
(kinderen t/m 3 jaar gratis)

Adres

Nieuwe Steeg 4171kg Herwijnen (Gelderland)

Openingstijden

zie website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Aanrader!

Een verrassend en leuk uitje voor jong en oud. Veel te doen en te ontdekken. Als je met een gezin gaat, loopt het financieel nog wel op, 7,50 per persoon. Wij zijn er inmiddels al een aantal keren geweest, en het blijft leuk. zeker ook omdat er steeds weer nieuwe onderdelen bij komen. De doolhof blijft favoriet bij onze kinderen.

Nieuw, leuk, maar niet af..

Erg leuke opzet, veel te doen en te zien, maar wel onaf. Soms gevaarlijk voor kinderen.

Leuk klein uitje

Leuk voor kinderen die iets willen ontdekken.