Koop een voucher voor Kitesurfschool Scheveninge van €400,- voor €300,-

0 beoordelingen

In de 3 daagse beginnercursus kitesurfen leer je  van onze gecertificeerde leraren de basis van het kitesurfen. Bij de cursus is al het benodigde materiaal inbegrepen en de kitesurfcursus wordt afgesloten met een internationaal erkend kitesurf certificaat.

Programma van de 3 daagse beginner kitesurfcursus
In 3 kitesurflessen leer je alle belangrijke zaken met betrekking tot veiligheid binnen de kite sport. Dit alles zodat jij straks geheel veilig en zelfstandig het water op kan. Er wordt hier aandacht geschonken aan hoe je de kite veilig moet: opzetten (oppompen, lijnen klaar leggen etc.), starten, veilig laat landen en je gaat ervaring op doen in het water met ‘bodydraggen’, het board aan doen en uiteraard stukken varen. Na afloop van de cursus ben je klaar om zelfstandig te gaan oefenen en kun je jezelf aanmelden voor de vervolg kitesurfcursus. Heb je al eerder een beginnercursus gevolgd, boek dan de vervolg kitesurfcursus of opfriscursus.

Wat is inbegrepen tijdens de 3 daagse cursus kitesurfen?

De cursus is All-inclusive, al het benodigde kitesurfmateriaal is tijdens de kitesurflessen inbegrepen. Na afloop van de cursus kan je als cursist zelfs met korting materiaal kopen.

De 4 daagse kitesurfcursus is de ultieme mogelijkheid om kennis te maken met de sport van de 21e eeuw!!!
Deze cursus staat volledig in het teken van de absolute basis van het kitesurfen. Veiligheid is erg belangrijk, hier wordt dan ook veel tijd aan besteed. In de 4 lesdagen leer je alle belangrijke zaken met betrekking tot veiligheid binnen de kite sport. Dit alles zodat jij straks geheel veilig en zelfstandig het water op kan. Er wordt hier aandacht geschonken aan hoe je de kite veilig moet: opzetten (oppompen, lijnen klaar leggen etc.), starten, veilig laat landen en je gaat ervaring op doen met ‘bodydraggen’. De gemiddelde cursist gaat aan het einde van de 3e les het water op om al kleine stukjes te varen. In de laatste kitesurfles zal er meer ingegaan worden op het onder de knie krijgen van het varen, hoogte lopen en voorrangsregels.
Een kitesurfles duurt +/-  3,5 uur, de 4 daagse cursus kitesurfen duurt in totaal dus 14 uur.
Na deze cursus ontvang je een IKO certificaat waarin je niveau aangegeven zal staan, hiermee kun je (wereldwijd) deelnemen aan één van de vervolg cursussen.

Losse Kitesurfles van 3,5 uur
Een losse kitesurfles kan door iedereen gevolgd worden vanaf 16 jaar. Een losse kitesurfles wordt gegeven op drie verschillende niveaus. De les is voor elk niveau of level anders ingedeeld.

Beginner
Heb je nog geen ervaring met kitesurfen, dan is dat geen probleem. Tijdens de losse kitesurfles leer je de basisbeginselen van het kitesurfen. Als beginner kan je er ook voor kiezen om een introductie kitesurfles te volgen. Deze les richt zich volledig op beginnende kitesurfers.

Kitesurfen is geclassificeerd als risicosport. Door de harde wind, de sterke kite, de zee en andere elementen is het een gevaarlijke sport en daarom stelt onze kitesurfschool een aantal voorwaarden aan haar cursisten. Voor je mag deelnemen aan een kitesurfles moet je eerst een eigen risicoformulier ondertekenen en voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Minimale leeftijd van 8 jaar
- Je kunt zelfstandig zwemmen
- Je bent in goede gezondheid (zorg bij twijfel voor een doktersverklaring om de mogelijkheden te overleggen)
- Je bent minimaal WA verzekerd

Kitesurfles.nl staat voor veiligheid, kwaliteit en natuurlijk gezelligheid! De kitesurfschool is een gecertificeerd IKO-center. IKO (International Kiteboarding Organisation) is een onafhankelijke en internationale kitesurf organisatie die zich inzet voor de professionalisering en verbetering van kitesurfscholen wereldwijd.
Als IKO-center geven wij les volgens de hoogste wereldwijde kwaliteitsstandaarden, wat gegarandeerd staat voor de perfecte balans tussen veiligheid en plezier!

Leden
losse kitesurfles groep iko 1 van €100,00 voor€ 80,00
4 Daagse groep kitesurfcursus kitesurfen iko 1+2 van €400,00 voor€ 300,00
3 Daagse groep kitesurfcursus kitesurfen iko 1+2 van €300,00 voor€ 225,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Kitesurfschool Scheveningen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Kitesurfschool Scheveningen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2016.

Adres

Zuiderstrand 2583 KT Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele data en tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen