0 beoordelingen

Nu al 26 wandelingen in 21 steden in 3 landen.
Walk the City heeft onlangs de nieuwste versie van haar stadswandelingen-app uitgebracht. Uniek aan deze wandelapp is dat de route ook aan de hand van foto's afgelegd kan worden, en daardoor kaartlezen niet nodig is. Omdat er geen locatievoorziening of internetverbinding vereist is, kunnen deze uitgeschakeld worden waarmee op batterijverbruik wordt bespaard.

De app en een aantal wandeling kunnen gratis gedownload worden en offline, zelfs met de iPhone of smartphone in de vliegtuigstand, afgelegd worden. Onderweg wordt veel en gedetailleerde informatie gegeven. Route-instructies zijn kort en bondig, en voorzien van pijlen op foto’s.

Inmiddels zijn er 26 wandelingen in 21 steden in 3 landen in het Nederlands beschikbaar. Een aantal wandelingen zijn er ook in het Engels, Duits en/of Spaans. Wandelingen die niet gratis zijn kosten slechts € 0,99.

Fotonavigatie
De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties.

GPS & internet
Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling.

Je eigen tempo
Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo!

Walk Smart, Walk the City!

Een smartphone stadswandeling van Walk the City is je persoonlijke gids bij het ontdekken van een stad. Download een wandeling uit de App Store of Google Play voor een stad naar keuze, kies een instappunt en je kunt beginnen.

Wandelingen die niet gratis zijn kosten €0,99.
Bekijk de disclaimer op de website.

Adres

meerdere steden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen