Koop een ticket voor Plopsa Indoor Hasselt van €18,75 voor €17,50

2 beoordelingen

Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 25 minuten rijden van de Nederlandse grens. Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit.


Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren!


Leden
vanaf 100 cm van €18,75 voor€ 17,50
kinderen tussen 85 en 100 cm€ 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsa Indoor Hasselt. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsa Indoor Hasselt. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Gouverneur Verwilghensingel Hasselt

Openingstijden

Voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Tegenvaller

Dit park is voor kinderen vanaf 4 a 5 jaar leuk. Als ze jonger zijn en niet een bepaalde lengte hebben moet je ze veel teleurstellen omdat ze niet in een attractie mogen. Daarnaast wordt er veel verschil gemaakt door personeel qua toelaten kinderen in een attractie. Shows vallen tegen en t park straalt geen sfeer uit. Ik vindt t park veel te duur. Toverland en andere indoor parken scoren veel beter. Voor ons geen plopsa indoor hasselt meer.

geweldig voor kinderen

no message