Koop een ticket voor Plopsa Coo van €25,00 voor €23,00

2 beoordelingen

In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie, met als nieuwste aanwinst de spannende waterattractie Dino Splash.


Nieuw: Dino Splash

Onlangs opende Plopsa Coo een spectaculaire nieuwe attractie waarbij je maar liefst drie keer een sensationele duik neemt in het water in een reusachtige vulkaan langs machtige dinosaurussen. 
Eén glijbaan heeft de vorm van een golf, de twee andere zijn voorzien van speciale licht- en geluidseffecten en stuwen je recht een rots in. Waterkicks bij de vleet!


Meer dan 20 coole attracties

Natuurlijk zijn ook de populaire klassiekers van de partij. Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in een omgehakte boomstam van de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de wagentjes van Halvar. En ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht verken je de Ardennen op een totaal andere manier, en zie je de vele bomen en toeschouwers op de grond almaar kleiner worden. De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos op de vijver van de Maya Splash of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Leden
vanaf 100 cm van €25,00 voor€ 23,00
kinderen tussen 85 en 100 cm€ 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsa Coo. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsa Coo. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 november 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 1 september 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 9 oktober 2016.

Adres

Coo Coo-Stavelot

Openingstijden

Plopsa Coo is niet alle dagen van het jaar geopend. Zie voor data en tijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

duur voor wat je er voor terug krijgt

weinig atracties

voor kids geweldig

no message