Koop een ticket voor het Nationaal Bevrijdingsmuseum van €10,00 voor €6,50

2 beoordelingen

Tussen heuvels en bossen is in Groesbeek het verleden tot leven gebracht in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. In het museum maak je de aanloop naar de oorlog mee, ervaar je de bezettingstijd, vier je de bevrijding en zie je de wederopbouw van Nederland en Europa.

Door middel van geuren, interactieve presentaties, originele films en geluidsfragmenten wordt de bevrijding op boeiende wijze verbeeld. Het museum toont jong en oud de actuele betekenis van democratie, vrijheid en mensenrechten.

Leden
volwassenen van €10,00 voor€ 6,50
kinderen (7 t/m 17 jr) van €5,50 voor€ 3,58
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Nationaal Bevrijdingsmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Nationaal Bevrijdingsmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Wylerbaan 6561KR Groesbeek (Gelderland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

bevrijdingsmuseum groesbeek

Dit museum is zeker de moeite waard. Je voelt hier wat het betekend om bezet te zijn en weer bevrijd te zijn geworden

indrukwekkend

Als je denkt dat je alles al gezien hebt op het gebied van oorlogsmusea, dan moet je hier naar toe.