0 beoordelingen

In het lekkerste museum van Nederland proef je je sfeer van vroeger en de geur van verse koek. Het is 3 keer gekozen tot leukste Kindermuseum van heel Nederland. Het enthousiasme, de kennis en kunde van de bevlogen bakkers zijn zeer gewaardeerd. Er zijn de hele dag door demonstraties in het oude bakkersambacht en alle bezoekende kinderen mogen elke dag gratis een lekkere activiteit doen. Gewoon handen uit de mouwen, de bakker helpen en ze voelen zich echte bakkertjes.

Voor volwassenen is het een feest van herkenning en hét adres voor interessante informatie over bijna vergeten historische bakkerstechnieken! Bij binnenkomst zet u meteen een stap terug in de tijd; de oude winkel, een bedrijvige koekbakkerij en nog meer demonstratieruimtes met chocolade, marsepein, suikerwerk en ijs.

U kunt ook een workshop reserveren en zelf aan de slag gaan. Leer bijvoorbeeld suikertrekken, cacaoschilderen of suikerbeesten gieten. Voor groepen vanaf 8 personen is in overleg een dag uit te kiezen, voor de individuele persoon hebben we regelmatig workshops op inschrijving. Zo kan heel Holland het leren en houden wij ons mooie ambacht in stand!

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Nieuwstraat 1671BD Medemblik (Noord-Holland)

Openingstijden

kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen