Bestel nu een ticket voor het Bakkerijmuseum Medemblik en krijg een gratis consumptie

0 beoordelingen

In het lekkerste museum van Nederland proef je je sfeer van vroeger en de geur van verse koek. Het is 3 keer gekozen tot leukste Kindermuseum van heel Nederland. Het enthousiasme, de kennis en kunde van de bevlogen bakkers zijn zeer gewaardeerd. Er zijn de hele dag door demonstraties in het oude bakkersambacht en alle bezoekende kinderen mogen elke dag gratis een lekkere activiteit doen. Gewoon handen uit de mouwen, de bakker helpen en ze voelen zich echte bakkertjes.

Voor volwassenen is het een feest van herkenning en hét adres voor interessante informatie over bijna vergeten historische bakkerstechnieken! Bij binnenkomst zet u meteen een stap terug in de tijd; de oude winkel, een bedrijvige koekbakkerij en nog meer demonstratieruimtes met chocolade, marsepein, suikerwerk en ijs.

U kunt ook een workshop reserveren en zelf aan de slag gaan. Leer bijvoorbeeld suikertrekken, cacaoschilderen of suikerbeesten gieten. Voor groepen vanaf 8 personen is in overleg een dag uit te kiezen, voor de individuele persoon hebben we regelmatig workshops op inschrijving. Zo kan heel Holland het leren en houden wij ons mooie ambacht in stand!

Niet leden
volwassenen€ 6,50
kinderen (3 t/m 12 jr)€ 4,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Bakkerijmuseum Medemblik. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Bakkerijmuseum Medemblik. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 mei 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 mei 2017.

Adres

Nieuwstraat 1671BD Medemblik (Noord-Holland)

Openingstijden

kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen