Koop een ticket voor Plopsaland De Panne van € 35,99 voor € 33,99

6 beoordelingen

Plopsaland De Panne: Heidiland, nog méér Plopsland!

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Maya de Bij en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Laat je betoveren door de feestelijke parade die dagelijks met alle bekende Studio 100-figuren door het park trekt. Wist je dat het park gelegen is op slechts 1,5 km van het Belgische strand? 

NIEUW: Heidiland!

Plopsaland De Panne verwelkomt je in de gloednieuwe themazone Heidiland waarin Heidi de hoofdrol speelt. Raas er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride of maak een beestige rit op de Dierenmolen. Je wordt er volledig ondergedompeld in de sfeer van een Zwitsers bergdorpje! 

Meer dan 50 outdoor- en indoorattracties

Hou je klaar om de andere 50 adembenemende thema-attracties te ontdekken! Vlieg in twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur op Anubis The Ride, tuimel als een echte piraat het water in op de SuperSplash of beklim als een stoere Viking met Halvar de rotsen van de Grote Golf. Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in Mayaland, maak een boottochtje door het overdekte Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Onze tip: combineer je bezoek aan Plopsaland De Panne met een verblijf aan de Belgische kust in BestCamp Kustpark Strand Westende. Bij dit 4 of 5 daagse arrangement zijn onder andere entreetickets voor Plopsaland De Panne inbegrepen!

Leden
vanaf 100 cm van € 35,99 voor€ 33,99
kinderen tussen 85 en 100 cm€ 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsaland De Panne. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsaland de Panne. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

De Pannelaan Adinkerke

Openingstijden

Plopsa De Panne is niet alle dagen van het jaar geopend. Zie voor data en tijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

prekpark voor jong en oud!

wauw super leuk park om een keer heen te gaan

graag 50% korting na 7 juli

plopsaland de panne is een super leuk park wij gaan nu voor de 8 keer is een park voor jong en uit het is zeker een aandrader

wat een fantastisch park!

We zijn er geweest met twee gezinnen en wat een fantastisch park! zowel voor jong als oud. je hoef je er geen moment te vervelen. zeker een aanrader!

plopsaland

Voor kleine kinderen enorm leuk! Vond het zelf qua grootte wat tegenvallen, maar gaat natuurlijk om de kids

leukste voor kleine kinderen

no message

leuk

leuk voor kinderen