6 beoordelingen

Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Wist je dat het pretpark slechts op 1,5 km van de Belgische Kust ligt?!

Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje door het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!

Winter Plopsaland!
Geniet van de honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizenden lichtjes. Droom weg bij de bekende melodietjes en bewonder de dansjes van de opgewekte kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes die vrolijk om je heen dartelen. En kijk: Maya de Bij, Wickie de Viking en al hun vriendjes hebben een leuke winteroutfit aangetrokken! Dit lijkt wel Winter Wonderland!

Om helemaal in de wintersfeer te komen kan je nog enkele rondjes schaatsen op de ijspiste of een frisse neus halen op de vele andere leuke attracties! Mag het toch ietsje warmer?
Wat dacht je van een bezoekje aan Mayaland, knisperende kampvuren of een warme chocomelk? 's Avonds kan je genieten van de feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums!

Wat valt er allemaal te beleven?
- Winter Parade
- Gratis ijspiste
- Kampvuren
- Leuke animatie

wanneer:
10, 11,17, 18, 24, 26 t/m 31 december 2016

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Voor actuele prijzen zie de website.

Adres

De Pannelaan Adinkerke

Openingstijden

Plopsa De Panne is niet alle dagen van het jaar geopend. Zie voor data en tijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

prekpark voor jong en oud!

wauw super leuk park om een keer heen te gaan

graag 50% korting na 7 juli

plopsaland de panne is een super leuk park wij gaan nu voor de 8 keer is een park voor jong en uit het is zeker een aandrader

wat een fantastisch park!

We zijn er geweest met twee gezinnen en wat een fantastisch park! zowel voor jong als oud. je hoef je er geen moment te vervelen. zeker een aanrader!

plopsaland

Voor kleine kinderen enorm leuk! Vond het zelf qua grootte wat tegenvallen, maar gaat natuurlijk om de kids

leukste voor kleine kinderen

no message

leuk

leuk voor kinderen