Koop een ticket voor Movie Park Germany van €39,00 voor € 29,00

9 beoordelingen

In Movie Park Germany worden grote bioscoopfilms werkelijkheid, in meer dan 40 razendsnelle attracties en shows.

Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in het grootste Nickland van Europa in levenden lijve en begeleid de Teenage Mutant Ninja Turtles op hun spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”. Ga met de NIEUWE bewoners Chase en Marshall van de Paw Patrol op avontuur, want voor hen is geen klus te groot of pup te klein.
Ga met dr Carter op expeditie naar een lang verloren wereld in “The Lost Temple” , waar dinosaurussen door de nieuwste technieken levensecht worden! Beleef in de Roxy bioscoop de nieuwe 4D-avonturen van Ice Age in “No Time For Nuts”.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops - The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Voor kleine monsters is het Nickland met ruim 16 attracties s´avonds een monstervrije zone. Overdag worden hier vrolijke kinderhalloween activiteiten georganiseerd.

Leden
vanaf 12 jaar van € 39,- voor€ 29,-
4 t/m 11 jaar van € 30,- voor€ 20,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Movie Park Germany. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Movie Park Germany. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 31 maart t/m 30 juni 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 31 maart t/m 30 juni 2017.

Adres

Warner Allee Bottrop-Kirchhellen, Duitsland

Openingstijden

Voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

Uitstekend dagje uit voor kinderen <7 jaar

4 augustus 2014 naar Movie park germany geweest met man en twee kinderen (4 en 6 jaar) In Nick town is er voor de heledag genoeg te doen voor ze. Dora, Sweeper, Diego, Sponge Bob ed komen geregeld langs

Top park!

no message

Leuk, groot park!

Gevarieerde attracties, Nickland is goed gelukt en veel thema!

Halloween

Het was geweldig, zeker de moeite waard!

.

no message

echt leuk

no message

All-in leuk attractiepark 3D

no message

leuk

geweldig familie uitje

Top

no message