9 beoordelingen

In Movie Park Germany worden grote bioscoopfilms werkelijkheid, in meer dan 40 razendsnelle attracties en shows.

Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in het grootste Nickland van Europa in levenden lijve en begeleid de Teenage Mutant Ninja Turtles op hun spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”. Ga met de NIEUWE bewoners Chase en Marshall van de Paw Patrol op avontuur, want voor hen is geen klus te groot of pup te klein.
Ga met dr Carter op expeditie naar een lang verloren wereld in “The Lost Temple” , waar dinosaurussen door de nieuwste technieken levensecht worden! Beleef in de Roxy bioscoop de nieuwe 4D-avonturen van Ice Age in “No Time For Nuts”.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops - The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Halloween

In oktober trekken donkere wolken over Movie Park wanneer tijdens Europa´s grootste Halloween Horror Feest ruim 250 gruwelijke monsters en bloeddorstige weerwolven het attractiepark overnemen. Na een bezoek aan het nieuwe outdoor horrorlabyrinth “Campout” in het woud van Movie Park, is geen campeeravontuur meer hetzelfde. Ontrafel het wrede geheim van de familie Lambert in “Insidious 2”, het horrorlabyrinth vanaf 16 jaar en  "Friday the 13th™ 4-D waarin Jason Voorhees™, ’s werelds bekendste psychopaat, zich zijn weg door de wereld hakt. Of bezoek de live ervaring “The Walking Dead Breakout”, waar alle seizoenen van de Amerikaanse hitserie aan je voorbij trekken. Vanaf 8 oktober, elke donderdag tot en met zondag.

Voor kleine monsters is het Nickland met ruim 16 attracties s´avonds een monstervrije zone. Overdag worden hier vrolijke kinderhalloween activiteiten georganiseerd.
 
Ticket zijn geldig t/m 1 november, behalve op 8, 15, 22, 29 en 31 oktober 2016.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Voor actuele prijzen zie de website.

Adres

Warner Allee Bottrop-Kirchhellen, Duitsland

Openingstijden

Voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

Uitstekend dagje uit voor kinderen <7 jaar

4 augustus 2014 naar Movie park germany geweest met man en twee kinderen (4 en 6 jaar) In Nick town is er voor de heledag genoeg te doen voor ze. Dora, Sweeper, Diego, Sponge Bob ed komen geregeld langs

Top park!

no message

Leuk, groot park!

Gevarieerde attracties, Nickland is goed gelukt en veel thema!

Halloween

Het was geweldig, zeker de moeite waard!

.

no message

echt leuk

no message

All-in leuk attractiepark 3D

no message

leuk

geweldig familie uitje

Top

no message