1 beoordelingen

We varen 75 minuten door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!  In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten?

Na het pannenkoeken eten, kun je buiten lekker uitwaaien op het dek. Bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om buiten te smullen van de pannenkoeken!
Speciaal voor onze jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.


Vooraf online reserveren is verplicht op www.pannenkoekenboot.nl/rotterdam

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor de actuele prijzen.

Adres

Parkhaven 3016 GM Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Redelijk

Pannenkoeken zijn goed. Een uurtje eigenlijk te kort. Zeker met kinderen erbij. Snel eten en daardoor weinig gezien en genoten. Het is een redelijk uitje.