Bestel je ticket voor T.Rex in Town met 20% korting

6 beoordelingen

T-rex

In het huidige entreegebouw (Pesthuis) van Naturalis is de immense T.rex te bewonderen in de tentoonstelling T- rex in Town. Stap 66 miljoen jaar terug in de tijd en loop tussen levensechte bewegende dinosaurussen. Je waant je in het Krijt! Het middelpunt van de tentoonstelling is de T. rex. Het skelet is een van de drie meest complete ter wereld. Een T. rex-schedel is erg zwaar en wordt dan ook vaak niet tentoongesteld op het skelet, maar bij Naturalis wel! Na het zien van het indrukwekkende skelet van T. rex kun je ook zelf aan de slag! Was jij een goede dinosnack geweest of had T. rex grotere trek? En wat als je achternagezeten zou worden door T. rex, fiets jij dan hard genoeg om niet te worden verslonden?


Let op: na het bestellen van uw ticket met ANWB ledenvoordeel dient u via deze link nog een tijdslot te reserveren.T.rex in Town is te bezoeken in het Pesthuis van Naturalis. De rest van het museum is vanwege een verbouwing, gesloten.


Leden
volw (vanaf 18 jr) van € 13,50 voor€10,80
kind (4 t/m 17 jr) van € 10,- voor€ 8,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Naturalis. Op tickets.naturalis.nl dient u vervolgens een tijdslot te reserveren. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 juni 2017.

Adres

Pesthuislaan 2333 CR Leiden (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma t/m zo 10.00 tot 17.00

Gesloten op Koningsdag, Leidens ontzet (3 oktober), eerste kerstdag

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Bezoek aan Trix

Ik had het tripje georganiseerd echter geen voorstelling gemaakt wat ik zou beleven echter door de opzet en contact met de medewerkers en wat denk je 'life' tegenkomen .... was is VET onder de indruk. Mooi en trots dat 'wij'dit hebben.

Erg leuk en interessant!

Leuk opgezet en indrukwekkend. Leerzaam voor volwassenen en kinderen. Ook leuk om met het treintje door het centrum van Leiden te rijden, en evt. de speurtocht te doen.

Ontzettend veel te zien

Heel erg veel te zien en te leren. Lekker veel te doen voor de kinderen

Top dag

Geweldig genoten van alle bezienswaardigheden. Spelenderwijs veel geleerd.

Prachtig museum

Leerzaam. Erg leuk voor kinderen.

Educatief

Fantastisch museum vooral ook voor kinderen. Zeer educatief