0 beoordelingen

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son, vlakbij de stad Eindhoven. Het wellnessresort beschikt over een eigen straatnaam, de Thermaelaan. Waar het resort aan gelegen is. Al meer dan 30 jaar is Thermae Son een begrip in de regio. Het is dé ideale plek om te ontspannen. Met een ruim aanbod thermenfaciliteiten is er voor ieder wat wils.
 
In de hete Sonse Bergen sauna, ruime Puur Natuur sauna, Bio-sauna met lichttherapie en de Houten Boerderij sauna is het genieten van stilte en rust. En wat dacht u van het vuurtonnetje? Een houten wijnton met infraroodlicht! Na een rondje sauna kunt u ijskoud afkoelen in het vriestonnetje. Geniet van warmte in het kruidenbad en met een goed boek bij de open haard. Omringd door bossen is de Thermae tuin een prachtig plaatje. Hier bezoekt u diverse buitenfaciliteiten en maakt u een fijne wandeling. Een gastvrije Brabantse sfeer ervaart u in het Thermen restaurant. Waar gemoedelijkheid en lekker eten en drinken centraal staat. Na een bezoek aan het restaurant is het heerlijke wegdromen in de sfeervolle rustruimte. Pure ontspanning voor lichaam en geest. Een compleet dagje Thermen ervaart u met een behandeling naar keus. Thermae Son biedt maar liefst 22 verschillende massages aan. Een lichaamsbehandeling is bij te boeken.

Thermae Son biedt een “alles onder één dak” wellnessconcept. Naast een ruim aanbod thermenfaciliteiten kunt u er terecht voor een bezoek aan de massage- en schoonheidssalon, de sportclub met zwembad, de kapsalon, de Brasserie en de kinderopvang. Op-en-top-wellness.

Wist u dat… Thermae Son een eigen waterbron heeft? Het water in de baden is van “puur” bronwater. Waardoor de kans op huidaanslag zeer klein is.

Dagentree Thermen is € 28,00 en avondentree Thermen is € 19,95

Adres

Thermaelaan 5691 PM Son en Breugel (Noord-Brabant)

Openingstijden

Ma - zo 10.00 - 24.00

Zo 10.00 - 17.00 is het familiedag en kunnen kinderen tegen een gereduceerd bedrag de Thermen bezoeken

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen