Bestel tickets voor de tentoonstelling "Gezonken Schatten" met € 2,- korting

1 beoordelingen

Ga op ontdekkingstocht door het museum en kom van alles te weten over het ontstaan van Flevoland. Meer dan 6.000 jaar geleden leefden er al mensen in het gebied dat voornamelijk uit moeras bestond. Daarna verdween het land onder water. Dankzij de plannen van Cornelis Lely en de noeste arbeid van de polderpioniers, kon het gebied worden drooggelegd en konden er weer mensen wonen... op de bodem van de voormalige zee! Kinderen gaan in Nieuw Land aan de slag met deze onderwerpen als zij als archeoloog speuren naar voorwerpen in het zand, zich een ingenieur wanen als ze dijken bouwen in het Watertheater en…het spannende onderwatersprookje meemaken van de Watermensen. Voor volwassenen zijn er films en diverse tentoonstellingen over het Zuiderzeeproject en de bewoners van Flevoland van vroeger tot nu en in de toekomst. Heel bijzonder is het skelet van Michelle: dit is het 1 na oudste skelet van Nederland. Te zien in Nieuwland!

Niet ledenLeden
volwassenen9,007,00
kinderen4,003,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Nieuw Land Erfgoedcentrum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Nieuw Land Erfgoedcentrum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 mei 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 mei 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 mei 2017.

Adres

Oostvaardersdijk 8242 PA Lelystad (Flevoland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

erg leuk voor kinderen

De entree valt tegen (donker, saai en niet erg gastvrij), maar eenmaal bij de tentoonstellingen zelf is het erg leuk voor kinderen. Het spelen met water en al spelenderwijs leren over polders, archeoloog mogen zijn, kijken naar oermensen sluiten vonden mijn kinderen van 3 en 6 superleuk.