Koop een ticket voor het Zeeuws maritiem MuZEEum van €10,00 voor €8,50

2 beoordelingen

In het muZEEum kun je het maritieme heden en verleden van Zeeland zien, horen, ontdekken en ervaren. Je treedt letterlijk in de voetsporen van roemruchte zeehelden als Michiel de Ruyter. Precies op deze plek werd historie gemaakt. Hier hoor je de verhalen over rijkdom en avontuur, over verlies en gevaar.
Kinderen vinden het muZEEum leuk en spannend; er is van alles te ontdekken en er zijn spelletjes en speurtochten.
Tot 1 november zijn De Kazematten ook geopend. In deze donkere, spannende ruimtes direct aan zee is het niet moeilijk terug te reizen naar de tijd van Napoleon. De zilte geur, het vocht in de muren en de boeiende presentatie helpen nog een handje.

Toegankelijkheidscheck
In oktober en november 2014 checkten én adviseerden 46 ANWB Vrijwilligers het Zeeuws Maritiem MuZEEum op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 8,3 en 8,7.
"Afzetten kan voor de deur en parkeren op korte loopafstand. Er kwam tijdens ons bezoek een vrijwilliger vragen of we alles konden vinden, erg prettig.”
(ANWB Vrijwilliger, november 2014)
Meer informatie over toegankelijkheidschecks?

Leden
volwassenen van €10,00 voor€ 8,50
kinderen (4 t/m 12 jr) van €5,00 voor€ 4,25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Zeeuws Maritiem MuZEEum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Zeeuws Maritiem MuZEEum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. E-tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De e-tickets zijn niet om te wisselen voor e-tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 1 november 2016.

Geldigheid

De e-tickets kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 november 2016, 12:00 uur. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 1 november 2016.

Adres

Nieuwendijk 4381bv Vlissingen (Zeeland)

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur. In de schoolvakanties ook op maandag geopend.

Op 1 januari is het muZEEum gesloten.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Zeer toegankelijk en gastvrij museum

Zeer toegankelijk ook voor mindervaliden zelfs met een scootmobiel. Zeer hartelijk en behulpzaam personeel. geschikt voor jong en oud(er)

leuk

no message