3 beoordelingen

Vele dieren uit alle werelddelen maken van dit kleinschalige dierentuintje een leuk dagje uit. Na het bekijken van alle dieren kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Op het park staat ook een museum, met een prachtige collectie oude landbouwwerktuigen, ooit verzameld door tuinder Ben Buter, inwoner van het dorp Tuitjenhorn, dat tot de gemeente Harenkarspel behoort. Behalve landbouwwerktuigen horen ook een complete washoek met wastobbe en dergelijke tot de vaste collectie, een bedstede, kleding, een smidse, schoolspullen, keukengerei, timmermansgereedschap, een compleet ingerichte huiskamer en nog veel meer. Door schenkingen van derden wordt de collectie bovendien bijna wekelijks uitgebreid.

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Veilingweg 1747HG Tuitjenhorn (Noord-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -prijzen zie de website

Parkeertarief € 2,50 (per auto)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

.

Een leuk klein dierenpark

Zeer leuk park

Leuk park. Behoorlijk wat dieren. Ook nog een paar speeltuintjes en een restaurant. Rijdt een treintje over het park; machinist vertelt over de dieren tijdens de rit. Echte aanrader voor kinderen voor een aantal uren plezier!

Gemoedelijk ruim park.

Goed voor een leuk uitje van een paar uur. Wel echt allemaal dieren in kooien maar ruime wandelpaden, geschikt voor rolstoel en kinderwagens. Goede voorzieningen en prettige sfeer.