3 beoordelingen

De Thermen beschikt naast vele saunafaciliteiten ook over een uitgebreide beauty en massage salon waar u terecht kunt voor allerlei soorten behandelingen.

Bent u een liefhebber van een stevige massage? Dan zal de sportmassage goed bij u in de smaak vallen. Uw spieren worden tijdens deze massage flink onder handen genomen. Indien u volledig tot rust wilt komen raden wij u een totale ontspanningsmassage aan, na deze massage gaat u als herboren de deur uit!

Hammam is een eeuwenoud ritueel in het Oosten. Mannen en vrouwen bezoeken in eigen land dagelijks een gescheiden Arabisch badhuis voor lichaamsreiniging en gezelligheid. Bij De Thermen kunt u kennis maken met het hammam ritueel en biedt u verschillende heerlijke hammam behandelingen aan uitgevoerd door speciaal opgeleide masseurs.

Voor iedereen wat wils! Ga voor een zalige gezichtsmassage, een heerlijke lichaamspakking, anti verouderingsbehandelingen, een verzorgende manicure of pedicure of IPL definitieve lichaamsontharing.

Bioslimming de nieuwe revolutie in Bodywraps! Een unieke behandeling die zeer sterk cellulitis verminderd en vet verbrandt op buik, armen, middel, dijen en heupen.

Let op: reserveren verplicht.

Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Hoff van Hollantlaan 5243 SR Rosmalen (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Wellness Centre De Thermen voor algehele ontspanning.

Heerlijk oord om eens helemaal te ontspannen.

uitstekende locatie voor een weekend weg uit de sleur

Uitstekende locatie en een rustpunt voor in deze drukke hectische tijd.

Heerlijk ontspannen

Na de brand is het complex drastisch veranderd. Er is plaats voor met of zonder kleding dit is gescheiden. Verder een zeer sfeervolle sauna.