Koop een ticket voor de 100 Highlights Cruise rondvaart van € 18,00 voor € 10,00

0 beoordelingen

Ontdek zelf waarom de Amsterdamse grachten door UNESCO zijn bestempeld tot Werelderfgoed! Amsterdam bekijken was nog nooit zo ontspannen. De rondvaart is ook voor kinderen leuk. Alle kinderen krijgen een kleurplaat en potloden voor ze aan boord gaan. De rondvaart door Amsterdam vertrekt direct tegenover het Centraal Station van Amsterdam.

Leden
volwassenen van € 18,00 voor€ 10,00
kinderen (4 t/m 11 jr) van € 10,00 voor€ 6,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Max 4 personen per bestelling
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Canal Tours - 100 Highlights Cruise. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Canal Tours - 100 Highlights Cruise. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Prins Hendrikkade Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen