5 beoordelingen

In de Schoorlse Duinen kunt u eropuit voor een fiets- of wandeltocht. Het meest bijzondere duin van Schoorl bevindt zich wel in het centrum zelf. Hier treft u het bekende Klimduin, eeen 51 meter hoge zandberg welke rechtstreeks aansluiting biedt aan een uitgebreid duin- en bosgebied. Op het klimduin kunnen de kinderen zich prima vermaken, terwijl de ouders op het terrasje rustig toekijken en van een drankje genieten. Op en top plezier voor de hele familie op het klimduin in Schoorl.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Schoorl (Noord-Holland)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Leuk dat klimduin maar eigenlijk is de hele streek daar prachtig

Afgelopen zomer hebben we een weekje in Groet onze vakantie gehouden (B&B) Het gebied tussen Schoorl en Groet (ook Camperduin) is echt prachtig en we hebben er heerlijk gefietst. Ideaal als je er met kleine kinderen op uit wilt.

Mooie omgeving en gemoedelijke sfeer

Heerlijke vakantie doorgebracht op camping Eldorado. Veel gewandeld en met de kinderen op de fiets naar het strand geweest. Dankjulliewel.

Een prachtige omgeving volpp natuur

Ik kan iedereen aanraden om in deze omgeving op vakantie te gaan of (in een B&B) een lang weekendje te verblijven. Prima mogelijkheden om te wandelen en fietsen en de natuur (duinen, bossen, heidevelden, polder, zee) is hier prachtig.

Hier kun je heerlijk inspannen en ontspannen

Prachtig gebied met duinen, zee en polders waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Eigenlijk is het hele gebied van Schoorl, via Groet naar Camperduin een aanrader. We hebben er ook leuke restaurantjes gevonden waar we heerlijk gegeten hebben zonder dat we meteen blut raakten. Ook zeer de moeite waard vonden we de wandeltochten met de medewerkers van het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Het lekkerste ijs hebben ze in Schoorl bij de kleine ijsbeer, de mooiste terrassen bij café Mereboer en de Bokkesprong in Groet. In Camperduin kun je op zee kanovaren. Dat vonden we ook echt tof.

Mooi wandelgebied

Diverse wandelroutes van verschillende lengtes. Bezoekerscentrum verkoopt routekaarten. Restaurant IJgenweis is sfeervol en een aanrader tee afsluiting van een wandeling. Ook voor kids leuk. O.a. speeltuintje (met watertoestellen) en een blotevoetenpad.