10 beoordelingen

Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen.  Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en  wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten.  Deze vliegende juweeltjes fladderen rond op zoek naar nectar in de vele bloemen. Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.

In Berkenhof Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers,  even uitblazen van je spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhof Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek feest!

De fossielenmijn
Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.
Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.

Dino Expo

Na de spannende toch door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht.
Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Grrrrrrrrr………Durf jij met ze op de foto?

Kidsjungle en Buitenspeelbos
De kindjes kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. De kinderen wanen zich echt Indiana Jones voor één dag. Tip! Schone kleren en een handdoek zijn een goed idee. Uiteraard zijn wij ook het adres voor super spannende kinderfeesten en schoolreizen.


Natuurschool
Leer mee in Berkenhof' Matuurschool en ontpop je tot een echte dierenkenner!
Na een leerzame uitleg over verschillende dieren, mag je zelfs nog een dier vasthouden.
Wauw, een slang om je nek……….spannend!


LET OP: De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Berkenhof Tropical Zoo.

Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten de e-tickets per e-mail.Deze dient u te printen en mee te nemen naar Berkenhof Tropical Zoo.

Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen?U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

kind (0 t/m 2) gratis
kind (3 t/m 12) € 10,00
volwassene € 11,00
senioren (65+) € 10,00 met pas

Adres

Langeweegje 4434NE Kwadendamme (Zeeland)

Openingstijden

di-zo: 10:00 - 17:00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Geweldige Vlindertuin

Ik kom er vaak voor de macro fotografie geweldig personeel en de eigenaar is een gouwe vent.

leuk

het is goed vertoeven bij tropical zoo zeker met de kleinkinderen

Blijft leuk en leerzaam!

We gaan elk jaar wel een keer met de kleinkinderen, die in het buitenland wonen, naar Tropical Zoo. Zij genieten in de kidsjungle en leren er ook nog wat. Vooral de vlinders vinden we nog steeds heel bijzonder! Het restaurant is goed. Leuke cadeaushop in de hal! Entree is betaalbaar. Kortom, wij zijn blij en tevreden met de Tropical zoo.

Geweldig, sfeervol en vriendelijk personeel

Wat hebben we een geweldige dag gehad met het gezin bij Berkenhof Tropical Zoo. Het personeel is zeer hartelijk en geeft geweldige uitleg. Onze kinderen raakten niet uitgekeken. Mooie dieren, dino's en een geweldige speeljungle! In de natuurschool mochten we een hagedis vasthouden, superspannend! Het restaurant is heel goed met vriendelijk personeel en al even vriendelijke prijzen. Dit uitje geeft echt waar voor je geld en we hopen dan ook nog eens terug te komen.

Aanfluiting

Als het leukste uitje van Zeeland zoals op internet vermeld stond, hadden wij er hoge verwachtingen van. Wat een tegenvaller en dat voor dat bedrag. We waren binnen een uur weer buiten. Dan nog maar even lekker een bakje koffie drinken, maar ook dat was een tegenvaller, wat een vieze waterige oploskoffie, bah! Hier komen we zeker nooit meer terug en dit zullen we ook iedereen afraden; zonde van je geld!

Gewoonweg fantastisch!

De routebeschrijving op de website is erg goed, alleen misschien goed om, wanneer mensen van de snelweg afgereden komen, daar ook bordjes te hebben staan. Verdwaalde toeristen neem je op deze manier ook mee omdat ze niet snel in Kwadendamme zullen uitkomen. Over Berkenhof? Gepassioneerde medewerkers, keurige én kleurige aankleding, mooie eetgelegenheid, goed aangepast voor minder validen, grote aanrader!

Fantastisch!!

Wat een fantastische ervaring! Gisteren het verjaardagsfeestje van onze zoon gevierd in Berkenhof. Onze zoon is al jaren een grote fan van reptielen, maar ook zijn vriendjes die niet allemaal dezelfde passie hadden voor reptielen zijn nu helemaal 'fan'! Bij binnenkomst waren wij als ouders enorm verrast over de vriendelijke manier van verwelkomen. Een vrolijk gedekte tafel stond voor ons klaar. Een duidelijk programma gaf het verloop van de dag aan. Een spannende speurtocht gevolgd door een expeditie door de kids jungle. Toen het hoogtepunt... les over de slang. De kinderen zijn alles te weten gekomen over het dier. Mochten voelen, kijken en zelfs de slang om de nek laten hangen. Er was ruimte voor de vragen die ze wilden stellen en veel aandacht voor iedereen. Mijn zoon mocht zelfs even in de kraamkamer kijken van de reptielen. Hij voelde zich erg bijzonder dat hij dat mocht! Het eten was goed verzorgd en toen we als laatsten nog bij sluitingstijd een stiekem rondje langs de reptielen liepen voelde het alsof we in een echte jungle liepen. Berkenhof is een echte aanrader voor jong en oud! Een warm familiebedrijf met veel zorg en aandacht voor bezoekers! Wij komen zeker weer terug!!

TOP, een geweldige dag en voor ieder wat wils

een interessante en mooie dag, een beleving voor jong en oud, ook goed voor bij slecht weer, en een zeer goede lokatie voor div feestelijke gelegenheden, buiten of binnen. 1) de vlinderkas is interessant en leuk voor jong en oud. 2) de Africa expo en fossielen zijn ook heel leerzaam zeker voor kinderen. 3) en klap op de vuurpijl de kidsjungle, verassend leuk voor de kinderen, en de ouders kunnen goed toezicht houden vanaf de div zitplaatsen. Je kunt aan allerlei dingen zien dat hier doordacht gewerkt is.

Erg mooi!

no message

In één woord....TOP!

Afgelopen week met het gezin naar de Tropical Zoo geweest. Echt meer dan geweldig! Het personeel was zeer gastvrij en de kindjes mochten een slang vasthouden! Wat een beleving. De andere dieren waren mooi om te zien en de Afrika expo en fossielenmijn fantastisch! Vooral mijn zoontje vond de dinofossielen erg spannend. Als klap op de vuurpijl de nieuwe kidsjungle. Het was erg druk, maar de kindjes hadden meer dan voldoende ruimte om (samen met andere kindjes) te spelen. Ik hoorde vele positieve ouders en de kindjes waren niet weg te slaan. Prachtig aangelegd en verzorgd! Tot mijn verbazing zag ik de reactie hieronder. Het is echt verre van terecht om deze attractie op die manier te omschrijven. (alleen vlinders en vissen? ik heb allerlei dieren gezien, zelfs aapjes en krokodillen en toekans) In de folder staat dat er te spetteren valt met water en ik had zelf op de website gezien dat schone kleren meenemen een goed idee is. Dus die kritiek is echt niet terecht. En kom op-----reservekleding. Een watertje zo ondiep dat de broek oprollen voldoende is. De kindjes mogen best een beetje vies worden. Verder kunnen de kindjes nog klimmen in de torens en staan er allerlei water en zand speeltoestellen. In het restaurant kun je trouwens heel lekker eten en de bediening is heel netjes en vriendelijk. Oftewel, een dikke vette aanrader!