4 beoordelingen

Om daar achter te komen kun je naar het DAFmuseum in Eindhoven. In 1928 opgericht in de Tongerensestraat, en nu omgetoverd tot museum. Het bedrijf is begonnen met het maken van bedrijfswagens, trucks en aanhangwagens.
Pas in 1958 rolde de eerste personenwagen van de band.
In 2007 werd de 750.000-ste truck feestelijk afgeleverd en in 2015 de miljoenste!

volwassene € 9,00
senior 65+, groepen & studenten € 7,00
kind (t/m 4) gratis
kind (5 t/m 15) € 4,00

Adres

Tongelresestraat 5613DA Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Het Museum is gesloten op: Nieuwjaarsdag (1 januari), Eerste Paasdag, Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, 20 december, 25 en 26 december (kerst) en 31 december.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Treug in de tijd

Heel leuk om terug in de tijd te gaan. Heel rustig door het museum lopen en afsluiten met een lekkere tas koffie met gevulde koek.

Leerzaam

no message

mooi dagje Daf museum gehad

was een heel erg leuk! al is het niet super groot maar wel erg leuk in gedeeld en alles zeer duidelijk aan gegeven. je kunt er lekker een kopje koffie drinken ( is trouwens niet duur!) terwijl je mooi over de vrachtwagens neer kijkt.

Veel te zien, leuk voor kids

Leuk voor groot en klein, erg veel te zien. Mijn kinderen mochten ook in de grote vrachtwagens zitten onder begeleiding van het personeel, leuke ervaring. Je kunt er ook wat eten en drinken, beperkt maar goedkoop. Collectie is mooi en breed, veel nostalgie.