8 beoordelingen

De monumentale boerderijen, de goed onderhouden woningen, de statige bomen, mooie tuinen en straten, met kinderkopjes en oude klinkers, geven het dorp een unieke sfeer. En je voelt het direct "in dit prachtige dorp wordt geleefd en gewerkt". Een bezoek aan Orvelte is altijd de moeite waard. Of u nu met z’n tweeën of alleen komt, met familie, gezin of gezelschap, voor een schoolreisje of bedrijfsuitje.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

9441PD Orvelte (Drenthe)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

8 beoordelingen

Onfatsoenlijk ontvangst

Onze bedoeling was om een bezoek te brengen aan de hier gevestigde mini zoo. Hier is niets van gekomen, doordat we in het plaatselijke informatiecentrum op een onbehoorlijke manier te horen kregen dat we hier niet met een auto mochten komen, waar we ons op dat moment totaal niet van bewust waren. De reden van het bezoek aan dit informatiecentrum was nou juist om te weten te komen waar parkeergelegenheid te vinden was. Na dit onfatsoenlijke ontvangst was voor ons de zin over en hebben we besloten elders ons vertier te zoeken.

mooie en gezellige omgeving

mooie boerderijen goede uitleg door vrijwilligers

Terug in de tijd

Wanneer je Orvelte bezoekt, maak je letterlijk een sprong terug in de tijd. Een prachtig, authentiek dorp met een bijzondere sfeer. Een bezoek aan Orvelte en ik het bijzonder aan Zoo Bizar is zeker de moeite waard. Zelfs mijn kinderen van 7 en 8 hebben het er na een half jaar nog regelmatig over. Het ligt voor ons helaas niet langs de deur, maar komende week gaan we weer lekker een weekendje die kant op!

Van toendertijd en deze tijd.

Orvelte is een heerlijk dorp met prachtige monumenten en in veel van deze boerderijen is van alles te zien en te beleven, dingen over vroeger maar ook leuke attracties en winkeltjes van deze tijd. Kortom voor elk wat wils.

Erg leuk en authentiek.

Zeer de moeite waard. Leuke aanrader hier is Zoo Bizar!

leuk om er eens heen te gaan

als je gaat ga dan niet buiten de vakanties om op een maandag want dan is er weinig te doen in het dorp.

leuk

no message

Zeer sfeervol

no message