Bezoek Deltapark Neeltje Jans met €5,- korting

10 beoordelingen

Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.


Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.

Niet ledenLeden
Kind 4-11 jaar€ 17,00€ 12,00
Kind vanaf 12 en volwassenen€ 22,50€ 17,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Deltapark Neeltje Jans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Deltapark Neeltje Jans. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Faelweg 4354 RB Vrouwenpolder (Zeeland)

Openingstijden

dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

Geopend

Geopend van 1 april tot 29 oktober.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Mooi en educatief beeld van het Zeeuwse verleden.

In 2011 en 2016 het park bezocht met 2 resp. 4 personen. Beide keren met een positief gevoel het park verlaten. Het park is geen pretpark, maar belicht op boeiende wijze een onuitwisbaar stuk van het Nederlandse verleden en het heden dat er nu uit voort gekomen is. Voor iedereen die komt met de juiste instelling en ook juist voor de jeugd tussen de 10 en 20 jaar, die ook uit andere landen in ruime aanwezig was een mooie belevenis. Wat geboden wordt is nergens anders te vinden en daarom zijn prijs zeker waard. Met Delta Experience als nieuw onderdeel wordt op indringende wijze getoond hoe Zeeuwen de watersnoodramp moesten ondergaan.

Trieste bedoening in verval

Slecht/niet onderhouden. De tentoon gestelde werktuigen zijn een bonk roest. De 'shows' stellen niets voor en de ruimte voor toeschouwers is veel te klein. Toegang is veel te duur voor het gebodene. Zonde van mijn geld.

Wat een enorme tegenvaller

Dit park is een zeer grote tegenvaller. De deltawerken zijn wereldberoemd, en graag wil je je kinderen hier meer over leren. Sla dit park echter snel over. De entree is veel te duur en parkeren bij de efteling is nog goedkoper. De tentoonstelling binnen is zwaar verouderd en niet onderhouden, buiten is de tentoonstelling van het gebruikte materieel gereduceerd tot een bonk roest. Het zeehondengebeuren stelt niets voor, ga dan naar het dolfinarium. Ga je diep, diep, zeer diep schamen Waterpark Neeltje Jans!

vergane glorie

De verkoop aan het spaanse waterpark bedrijf heeft neeltje jans niets opgeleverd. We kwamen om de deltawerken te bekijken, maar het is zoeken naar elementen ervan. het is een veel te duur waterdierenpark, zonder sfeer, zonder ziel. Ik hoop dat faillissement snel volgt; het is een van de allergrootste nederlandse prestaties niet waardig. De enige delen van de deltawerken waar iets aan te zien is is 2 films van meer dan 30 jaar oud, 1 betonnen pijler op een afstand, en gelukkig wel de kering zelf waar je doorheen kunt lopen. maar die is de 22 euro niet waard!

Leuk maar vrij rommelig

no message

Aqua Park is dicht!

Ondanks dat het groots stond aangekondigd was het nieuwe aqua park gesloten. Nergons stond hier iets over, geen enkel excuus en je komt er pas achter als je binnen bent. Niet meer anno 2013. Leuk park, maar alleen met goed weer, anders zijn je kinderen het zo zat. De boot trip gaat twee keer, om 13:00 en 16:00 uur. De shows van de zeehonden en zeeleeuwen sluiten hier niet echt op aan en zijn bovendien erg spaarzaam ingepland. Behoorlijk prijzig (verhouding prijs en voor wat je er voor krijgt). Eten en drinken binnen is behoorlijk duur. Leuke dag gehad, maar voor nieuwe bezoekers is het bovenstaande wel ter overweging.

Deltawerken gedegradeerd tot derderangs pretpark

Wij wilden de Delta Werken bezoeken, De Delta Werken met zijn imposante technische hoogstandjes en niet meer dan dat. Groot was onze schrik toen we zagen dat één van Nederlands grootste technische bouwwerken en één van de Wereldwonderen gedegradeerd is tot een derderangs pretpark. Ik heb absoluut geen behoefte om gedresseerde, in gevangenschap levende zeehonden te zien of een aquarium waarin je kunt zien dat de daarin levende vissen het niet goed hebben. Ook heb ik geen behoefte aan een waterbaan of iets van die onzin. Alleen de Deltawerken bezoeken en daar gaat het toch immers om, is niet meer mogelijk. De entreeprijs is 22,50 p.p. Absurd hoog voor hetgeen geboden wordt. Vervolgens 7€ om te parkeren, 2 Euro voor een boekje, voor de rondvaart dient men ook nog eens te betalen en wilt u, zoals geadverteerd, zwemmen met een haai dan kost dat nog eens 50€ en een foto met een zeehond maakt u 10€ armer. Dan is er nog geen kopje koffie of een broodje genuttigd, dat komt er natuurlijk ook nog bovenop. Arme ouders met kinderen, 100€ is hier vlugger weg dan men denkt. Voor kinderen geldt namelijk dezelfde entreeprijs! Van de vier kassa's, ondanks de lange rij slechts 1 geopend en daar zit de juffrouw een telefoongesprek te voeren. Ik heb mijn ergernis uitgesproken over de teloorgang van eens zo'n trots industrieel monument en zei dat we meteen weer weg wilden maar we stonden al geparkeerd. Uit coulance kreeg ik een gratis uitrijmuntje maar Neeltje Jans? NOOIT MEER. Dit is een absoluut SCHANDALIGE manier om toeristen geld uit de zak te trommelen. Dit grenst aan bedrog!! ABSOLUTE AFRADER, GA HIER NIET NAAR TOE!!!

Leuk maar herhaling?

Het komt rommelig over, en dan de schofterig hoge entree prijzen (vanaf 2 jaar!?) en onverwachte parkeerkosten (€7,-!?) niet snel voor herhaling vatbaar. Wat dan wel leuk is de zeehonden en zeeleeuwenshow.

Leuk park

Hoogtepunt van het park is de Oosterscheldekering. Beetje rommelige verzameling van attracties.

Leuk

Leuk park. Vooral met mooi weer zijn de buitenactiviteiten helemaal TOP voor de kinderen. De boottocht viel wat tegen en hadden we liever overgeslagen.