Bestel tickets voor de Zilvertentoonstelling van € 12,- voor € 9,60

1 beoordelingen

Een prachtig gerestaureerd stadspaleis.Het Markiezenhof is ontstaan in de periode tussen 1485 en circa 1520, als resultaat van een aantal verbouwingen en uitbreidingen van het middeleeuwse hof van de heren van Bergen op Zoom.

Het Markiezenhof heeft in de loop der tijd verschillende functies gehad. Zo is het complex in het verleden gebruikt als: adellijk woonpaleis, bestuurscentrum van het Markiezaat, militair hospitaal en als kazerne (1819-1957). In 1968 besloot men het gebouw voor publiek open te stellen door er een museum van te maken. Anno nu herbergt het Markiezenhof drie musea (stad & regio, kermis en internationale politieke spotprenten). Sinds 2010 is het regionaal archief ook ondergebracht in het complex. Het Markiezenhof is een belangrijk visitekaartje van de stad. Ga op avontuur door dit uitgestrekte paleis met zijn vele zalen, kamers, galerijen, traptorens, binnenplaatsen en tuinen en je  krijgt een beeld van de geschiedenis van stad en regio.

Toegankelijkheidscheck

In oktober en november 2014 checkten én adviseerden 52 ANWB Vrijwilligers het Markiezenhof op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 6,5 en 8,4.

"De medewerker die ons ontving, gaf meteen duidelijk op de plattegrond aan welke ruimte wél en welke niet toegankelijk waren met een rolstoel. Zodat we uitgebreid de tijd namen voor hetgeen we wél konden bezoeken.” (ANWB Vrijwilliger, november 2014)
Meer informatie over toegankelijkheidschecks?

Leden
vanaf 13 jr van € 12,- voor€ 9,60
6-12 jr van € 6,50 voor€ 5,20
65+ / CJP van € 10,50 voor€ 8,80
Groep (> 15 pers) pp van € 11,- voor€ 8,80
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Het Markiezenhof. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Het Markiezenhof. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Steenbergsestraat 4611TE Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Heel interresant

Er was zoveel te zien en wat een prachtig gebouw! Vooral de kermis boven op zolder vond ik geweldig.