Bestel tickets voor Het Scheepvaartmuseum met 20% korting

3 beoordelingen

Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis. Stap aan boord van De Zeereis, waar je een levensecht avontuur op zee beleeft. Sfeervolle objecttentoonstellingen zoals de Atlassen en de Navigatie-instrumenten tonen het beste uit een van de grootste maritieme collecties ter wereld. En vergeet niet het VOC-schip ‘Amsterdam’ te bezoeken waar je kunt ervaren hoe het vroeger was op een VOC-schip.

Leden
volw (vanaf 18 jr) van € 15,- voor€ 12,-
jeugd (4 - 17 jr) van € 7,50 voor€ 6,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Het Scheepvaartmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Het Scheepvaartmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Kattenburgerplein 1018 KK Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Erg de moeite waard. Voor jong en oud.

Er is veel te zien, zodat je er makkelijk een dagje zoet kan zijn, voordat je alles gezien hebt. De geboden informatie is voor alle leeftijden interessant. Enig minpuntje was in het restaurant. Er stond genoeg bediening, maar die werken blijkbaar in een eigen wijk, want ze keken niet naar onze tafel. Moest wachten tot onze ober tijd had.

Heel goed

Interessant, verschillende vleugels met zowel voor kinderen als volwassenen erg uiteenlopende tentoonstellingen en prachtige collectie.

Kinderen vriendelijk

Na renovatie is nu veel beter geworden. Het is heel mooi gemaakt en vooral voor kinderen is heel nuttig.