Koop een 4-uur ski- of snowboardpas van €37,50 voor €30,00

1 beoordelingen

Kijk je als wintersportliefhebber al uit naar verse sneeuw, strakke pistes en het heerlijke wintersportgevoel? Dat gevoel vind je dicht bij huis bij Skidôme Rucphen of Terneuzen. De skihallen in Rucphen en Terneuzen bieden perfect geprepareerde pistes, met kraakverse sneeuw, waar je 365 dagen per jaar kunt komen skiën of snowboarden.

Op de skibanen van Skidôme Rucphen en Terneuzen kunnen beginners hun wintersportavontuur starten op de oefenhellingen en blauwe piste. Meer gevorderde skiërs en snowboarders kunnen zich vermaken op de rode en zwarte piste óf in het funpark met diverse rails, schansen en de Big Airbag. De skibanen in Rucphen en Terneuzen zijn voorzien van moderne skiliften en natuurlijk heel veel verse sneeuw!

Leden
4-uur ski- of snowboardpas van €37,50 voor€ 30,00
excl. materiaal en borg
Let op: tickets alleen geldig in daluren. Tickets NIET geldig tijdens Kerstvakantie.
De omschreven korting is gebaseerd op de kassaprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Skidome. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Skidome. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 augustus 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Adres

Baanvelden 4715 RH Rucphen (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Compleet dagje uit, top verzorgd!

Skidome biedt voldoende gelegenheid om een hele dag te verblijven, wij hebben gekart op ijs, snowboardles gehad en de ouderen hebben geglowgolfd. Daarna lekker gegeten en gezellig wat gedronken, dat was alles wat we nodig hadden voor een familie uitje!