Koop een ticket voor Dierenrijk van €19,00 voor €14,25

2 beoordelingen

In Dierenrijk, dé Familiedierentuin! ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Iedere dag presenteren de dierverzorgers een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow.
Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis.

Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de ‘Dierenshow, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren.


En vergeet niet de familie ijsbeer te begroeten. Je ziet de jonge ijsbeertjes met elkaar ravotten!

Samen dichtbij de dieren dus in Dierenrijk, dé Familiedierentuin.

Leden
vanaf 3 jaar van €19,00 voor€ 14,25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot de Dierenrijk. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Dierenrijk. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket, met een maximum van € 2,00. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Baroniehei Nuenen (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Toppie

Supergezellige tuin, voor jong en oud

Geweldig om met (kleinere) kinderen heen te gaan

Mooi dierenpark, prima verzorgd. voldoende mogelijkheden om je (zelf meegebrachte) eten te nuttigen, zowel buiten als binnen. Daar is de horecagelegenheid wel wat prijzig als je met het hele gezin gaat, maar dat is bij elke toeristische plaats. leuke demonstraties. veel speelgelegenheid voor de kinderen. we hebben een jaarkaart en als je in de buurt woont is dat echt een aanrader, dat heb je er in 2 a 3 keer uit.