2 beoordelingen

Zowel jong als oud beleven bij ons binnen én buiten een onbezorgde, uitdagende en ontspannen dag in een sfeervolle ambiance. Wij zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Bij ons kunt u o.a. bowlen, lasergamen, snoezelen, kookworkshops volgen, spelen in onze klimstructuren, vergaderen, feesten geven en u laten betoveren door onze onderwaterwereld. In ons sfeervolle restaurant of op ons overdekte terras geniet u van onze uitgebreide culinaire kaart en ons “Nuovo Mundo-buffet”.Tevens fungeert het Hof van Eckberge als fietsknooppunt met tevens een oplaadpunt.

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Lindveldseweg 7151 NK Eibergen (Gelderland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

heerlijk genoten!

Onlangs heerlijk gegeten bij Hof van Eckberge. Wij hebben gebruik gemaakt van het all inclusive buffet: een echt aanrader! Volop keuze, lekker, en rekening houdend met jong en oud. Vriendelijke personeel, drankjes werden zelfs aan tafel geserveerd! Een leuke en lekkere ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar

Klantonvriendelijk

Klantonvriendelijk. Heb met het hele gezin al een jaarabonnement sinds het bestaan vd hof van eckberge. Vandaag kwam ik mijn zoon brengen omdat zijn vader met aanhang de verjaardag en vaderdag vierde door daar te brunchen. Ik zei bij binnenkomst dat ik het kaartje niet bij me had maar een abonnement heb. Volgens de eigenaar was dat niet de bedoeling en kreeg ik een lesje: als iedereen dat doet moeten we alles continue opzoeken... ik zei dat ik zo weer weg was en alleen iemand wilde feliciteren en hooguit een kopje koffie zou drinken. Nou... vooruit dan maar. Een kopje koffie werd voor mij gehaald bij het buffet. Vervolgens kwam er een obertje vragen of ik mee zou eten. Nee hoor... ben zo weer weg zei ik... waarop hij vervolgens zei het kopje koffie dan maar op te boeken als extra kosten dus... bij op die van de brunch voor de betalenden!!!! Tjonge. Vervolgens waren ze achter de bar bezig om te observeren of ik echt niet iets an het eten was! Voor ons geen abonnementen meer daar.