Koop een ticket voor Museum Ons' Lieve Heer Op Solder van 10,00 voor €7,50

0 beoordelingen

Bezoekers gaan er op ontdekking in een prachtig gerestaureerd grachtenhuis uit de Gouden Eeuw. Smalle gangen en trappen leiden naar historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes, om te eindigen in wat letterlijk het hoogtepunt is van het museum: een complete kerk op zolder.

Ons’ Lieve Heer op Solder werd in 1663 gebouwd, toen katholieke misvieringen officieel verboden waren, maar oogluikend werden toegestaan. De kerk is daarmee een typisch voorbeeld van de voor Nederland zo kenmerkende (religieuze) tolerantie, waarvoor Willem van Oranje in de 16de eeuw de basis legde. Vrijheid van geloof en vrijheid van geweten vormen tot op de dag van vandaag de pijlers van het museum. Daardoor is Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ook nu nog een prachtige plek van beleving én  bezinning.

Audiotour
Alle bezoekers van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ontvangen gratis de audiotour (verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch). De tour leidt langs de verschillende vertrekken en brengt het verleden tot leven.

Leden
volwassenen van €10,00 voor€ 7,50
kinderen (5 t/m 18 jr) van €5,00 voor€ 3,75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van het Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Museum Ons' Lieve Heer op Solder t/m 31 december 2016. De entreetickets zijn inclusief audiotour.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Museum Ons' Lieve Heer op Solder t/m 31 december 2016.

Adres

Oudezijds Voorburgwal 1012 GE Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

zie website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen