Koop een ticket van 10,00 voor €7,50

1 beoordelingen

Bezoekers gaan er op ontdekking in een prachtig gerestaureerd grachtenhuis uit de Gouden Eeuw. Smalle gangen en trappen leiden naar historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes, om te eindigen in wat letterlijk het hoogtepunt is van het museum: een complete kerk op zolder.

Ons’ Lieve Heer op Solder werd in 1663 gebouwd, toen katholieke misvieringen officieel verboden waren, maar oogluikend werden toegestaan. De kerk is daarmee een typisch voorbeeld van de voor Nederland zo kenmerkende (religieuze) tolerantie, waarvoor Willem van Oranje in de 16de eeuw de basis legde. Vrijheid van geloof en vrijheid van geweten vormen tot op de dag van vandaag de pijlers van het museum. Daardoor is Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ook nu nog een prachtige plek van beleving én  bezinning.

Audiotour
Alle bezoekers van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ontvangen gratis de audiotour (verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch). De tour leidt langs de verschillende vertrekken en brengt het verleden tot leven.

Leden
vanaf 19 jaar van €10,00 voor€ 7,50
5 t/m 18 jaar van €5,00 voor€ 3,75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Ons' Lieve Heer op Solder. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017

Adres

Oudezijds Voorburgwal 1012 GE Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

ma t/m za - 10:00-17:00 uur
zon- & feestdagen - 13:00-17:00 uur
1 jan - 12:00-17:00 uur

gesloten - 27 apr

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Bijzondere plek!

Zo mooi verstopt in schitterend grachtenpand, in hele mooie staat! Je wordt prima rondgeleid door een duidelijke audiotour, ook speciaal aanwezig voor kinderen. Kom hier zeker nog eens terug!