Koop een ticket voor SpaPuur van €29,50 voor €23,60

2 beoordelingen

Kom voor pure ontspanning naar ons Brabantse wellnessresort waar gastvrijheid en genieten centraal staan.

Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsensatie. Zwem in het mooie zwembad een rondje van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl u uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok uw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Gaat u liever in badkleding onze sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten in? Dat kan! SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste zondag van de maand badkledingdag.

Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht via www.spapuur.nl/verzilveren . U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaPuur.

Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.
Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid

Leden
dagentree van €29,50 voor€23,60
Niet geldig tijdens de kerstvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot SpaPuur. Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid en volgens de voorwaarden die vermeld staan op het e-ticket. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SpaPuur. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Vooraf reserveren verplicht! U dient vooraf een reservering te plaatsen via: www.spapuur.nl/verzilveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als dit ticket mee naar SpaPuur.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties.

Adres

Moerse Dreef 5043 AX Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Verschrikkelijk Afrader

Maken wij gisteren op bevrijdingsdag netjes een telefonische reservering bij Spa Puur ter gelegenheid van een verjaardag voor mij en m'n partner. Wat schetst onze verbazing als we na een lange reis tijd aankomen bij Spa Puur in Tilburg. Het blijkt badkleding dag te zijn. We worden de toegang geweigerd tot Spa Puur ondanks onze reservering. En ondanks dat Spa Puur tijdens de reservering 'vergat'ons mede te delen dat op deze dag badkleding verplicht was. We konden het doen zonder enige compensatie met een sorry en rechtsomkeer maken.Want 'Waar mensen weren worden fouten gemaakt'. Mn partner die de boeking had gemaakt vond het beneden alle peil,dat we zo afgeserveerd werden door Spa Puur en was het niet eens met alleen een sorry vanuit Spa Puur en eiste enige klantvriendelijke coulantie en een zekere compensatie. Als reactie op zijn weer woord werd hij door Spa Puur op de zwarte lijst gezet en was nooit meer welkom bij Spa Puur. Wat een verschrikelijk asociale organisatie is Spa Puur toch. Schandalig!

Genieten!

Toplocatie van Thermen.