Koop een voucher voor SpaPuur van €27,50 voor €22,00

2 beoordelingen

Pure ontspanning en Brabantse gezelligheid zijn een geweldige combinatie. SpaPuur in Tilburg is met zijn grote verscheidenheid aan sauna’s, zwembaden en zoutwaterbad een plek die iedere wellnessliefhebber zou moeten proberen. De kelosauna, de grootste van Brabant, geeft het opgietingsritueel een extra dimensie. Een echte aanrader dus! Het restaurant kent een ruime keus aan gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse seizoensproducten. Zo ervaart u Brabantse gezelligheid in een luxe ambiance.

Vanaf 1 mei is het iedere dinsdag badkledingdag. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht.


Reserveren verplicht. Uw e-ticket is op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat er op sommige dagen geen beschikbaarheid is.

Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaPuur.

Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.
Wij adviseren u eerst telefonisch te informeren of op de gewenste dag nog plaats beschikbaar is daarna direct het ticket te bestellen en te reserveren.

Leden
dag entree van €27,50 voor€ 22,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot SpaPuur. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SpaPuur. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Let op! Er dient voorafgaande aan uw bezoek gereserveerd te worden bij SpaPuur. Reserveer uw arrangement via de link op uw e-ticket. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaPuur. Uw e-ticket is op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat er op sommige dagen geen beschikbaarheid is.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan SpaPuur tot en met 31 december 2016, m.u.v. 18 december 2015 t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016. Reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaPuur.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2016, m.u.v. 18 december 2015 t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016.

Adres

Moerse Dreef 5043 AX Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

zondag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 23:00 uur
vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 24:00 uur

SpaPuur heeft iedere dinsdag en 1e zondag van de maand badkledingdag. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Verschrikkelijk Afrader

Maken wij gisteren op bevrijdingsdag netjes een telefonische reservering bij Spa Puur ter gelegenheid van een verjaardag voor mij en m'n partner. Wat schetst onze verbazing als we na een lange reis tijd aankomen bij Spa Puur in Tilburg. Het blijkt badkleding dag te zijn. We worden de toegang geweigerd tot Spa Puur ondanks onze reservering. En ondanks dat Spa Puur tijdens de reservering 'vergat'ons mede te delen dat op deze dag badkleding verplicht was. We konden het doen zonder enige compensatie met een sorry en rechtsomkeer maken.Want 'Waar mensen weren worden fouten gemaakt'. Mn partner die de boeking had gemaakt vond het beneden alle peil,dat we zo afgeserveerd werden door Spa Puur en was het niet eens met alleen een sorry vanuit Spa Puur en eiste enige klantvriendelijke coulantie en een zekere compensatie. Als reactie op zijn weer woord werd hij door Spa Puur op de zwarte lijst gezet en was nooit meer welkom bij Spa Puur. Wat een verschrikelijk asociale organisatie is Spa Puur toch. Schandalig!

Genieten!

Toplocatie van Thermen.