Koop een ticket voor Speelland Beekse Bergen van € 9,50 voor € 7,13

0 beoordelingen

Voor heel veel speelplezier en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn! Gelegen in het groen en aan het water is het niet alleen voor kleine en grotere kinderen genieten geblazen: ook de (groot)ouders ontspannen hier op een heerlijke manier!

Er zijn brede zandstranden en veilig zwemwater. Vergeet ook de grote speeltuin niet. Speelland is dus ook heel leuk als het eventjes geen weer is om te zwemmen. Er is enorm veel te doen in dit buitenspeelparadijs! Je kunt er lekker spelen op bijvoorbeeld de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg, de botsboten en ál die andere attracties.

Nog meer spektakel? Probeer de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of haal je rijbewijs in Verkeersland waar je als een heuse coureur over het circuit rijdt. Als je daarna nog niet moe bent, kun je roetsjen van de spectaculaire waterglijbanen. Of maak een boottocht met onze schipper.

Speelland is onderdeel van Beekse Bergen en ligt op loopafstand van Safaripark en Vakantiepark Beekse Bergen. Voor de vakantieparkgasten is er zelfs een bootverbinding!

Leden
Vanaf 3 jaar van € 9,50 voor€ 7,13
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Speelland Beekse Bergen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Speelland Beekse Bergen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m3 september 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 3 september 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017.

Adres

Beekse Bergen 5081 NJ Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Openingstijden

Erg wisselende tijden, kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen