Koop een ticket voor 2 uur skien op de Uithof van €22,00 voor €16,50

0 beoordelingen

De Uithof beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften!

De temperatuur op de sneeuwbaan wordt continue op ongeveer -10 graden Celsius gehouden, zodat de sneeuw van uitstekende kwaliteit is. Net zoals in de Alpen wordt ook de indoor piste van De Uithof zeer regelmatig geprepareerd.

Geen ervaring met skiën of snowboarden? Geen probleem, onze skischool staat 7 dagen per week tot uw dienst.

Leden
2 uur skien van €22,00 voor€ 16,50
Let op: de tickets zijn NIET geldig tijdens de schoolvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven De Uithof. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar De Uithof. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 maart 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 februari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 maart 2017.

Adres

Jaap Edenweg 2544 NL Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen