3 beoordelingen

Klaar voor Halloween?
Met Halloween hangt er een vloek boven Bobbejaanland. Gruwelijke mutanten, bloeddorstige freaks en gewetenloze monsters zijn op vrije voeten en ze willen maar één ding. Jouw bloed. Ooit al eens een échte monsterinvasie meegemaakt? Kom naar een late night openstelling en maak het mee, mét vuurwerk en gratis nachtmerries voor iedereen.

Beleef een onvergetelijk Halloween met:
5 mazes (incl nieuw doolhof voor jong en oud)
2 scarezones (met wrede animatie)
2 shows (incl. nieuwe show met illusionist Aaron Crow van Britain Got’s Talent)
2 duistere late night openstellingenHalloween in Bobbejaanland
Een bedwelmende mist steekt op. Een gil die door merg en been gaat. En dan die verrotte stank… Moeten we nog meer zeggen? De Halloween Nocturnes worden erger dan ooit! Als de klok 18.30 uur slaat, heersen de freaks, paria’s en mutanten. En dan om 21.30 uur… een fenomenaal vuurwerk. Het park sluit om 22.00 uur.

The Bug Escape (maze)

In onze nieuwste doolhof zitten we met een insectenplaag! Kan jij ontsnappen aan deze kriebelende beestjes door de verschillende raadsels op te lossen? Kriebels gegarandeerd voor klein en groot! Geschikt voor alle leeftijden.

The Doll Factory (maze)
In The Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Geen probleem! Zo lang je er maar genoeg voor betaalt. Klein detail: ze moeten nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden. En oh ja, de onderkoelde topchirurg heeft het gemunt op die van jou! Leeftijd: 16+.

House of Phobia (maze)
Virusalarm!!! In House of Phobia is een experiment op een menselijk brein compleet uit de hand gelopen. Het lab van de krankzinnige professor Bob is een monsterlijke doolhof geworden waarin je maar beter op je tellen let. Waag je aan een tour doorheen House of Phobia, maar weet dat je er misschien niet heelhuids uit komt. Leeftijd: 16+.

Bazaar Bizarre (maze)
Grappig, vrolijk en soms een beetje klungelig. Dat zijn de maniakale clowns in Bazaar Bizarre vooral NIET. Ze willen maar één ding… jou doen gillen als een klein meisje. En daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar. Leeftijd: 12+.

Nightmare motel (maze)
Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Past deze sleutel? Misschien eens een andere proberen! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontstnappen?

Haunted Woods & Wicked West (scare zone)
Adventure Valley en Cowboy Stad zijn niet langer. Of toch tijdens Halloween, want dan luisteren ze naar de naam Haunted Woods en Wicked West. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Tijdens de Nocturnes is de waanzin compleet. Dan wemelt het er van de beestachtige freaks, kwaadaardige elfen en halfdode cowboys. Je kan er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Fear Theater - Aaron Crow (show)
Bij deze show draait alles rond angst en het overwinnen van angsten. Een adembenemende combinatie van magie, levensgevaarlijke stunts en duizelingwekkende illusies. Do not try this at home! De wereldbekende illusionist Aaron Crow won meerdere internationale prijzen en schopte het zelfs tot de halve finale van ‘Britain’s got talent’. Geschikt voor alle leeftijden.

Pumpkin party (show)

Pssst, Miss Pumpkin wil dit jaar Halloween feestelijk inzetten met al onze jonge… en minder jonge bezoekers! Elke dag kan je haar samen met haar vrienden terugvinden op het centrale plein van Wicked West voor een knotsgekke Halloweenparty!. Maar euh, niet doorvertellen, we willen zeker geen ongewenst bezoek aantrekken…

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Olensteenweg Kasterlee, België

Openingstijden

Voor actuele openingsdagen en -tijden raadpleeg de website.

Geopend

Geopend van 26 maart tot 6 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Leuk

Leuke dag gehad

Heel erg leuk!!

no message

geweldig

geweldig