Koop je ticket voor Bobbejaanland met € 5,- korting

3 beoordelingen

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters.
Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?
Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attracties leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P.

Leden
Volw van € 35,- voor€ 30,-
Kind tussen 1m en 1m40 van € 30,- voor€ 26,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Bobbejaanland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Bobbejaanland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 november 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 november 2017.

Adres

Olensteenweg Kasterlee, België

Openingstijden

Voor actuele openingsdagen en -tijden raadpleeg de website.

Geopend

Geopend van 26 maart tot 6 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Leuk

Leuke dag gehad

Heel erg leuk!!

no message

geweldig

geweldig