Koop een ticket voor het Omniversum van €10,75 voor €9,75

3 beoordelingen

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig. Kijk voor actuele informatie op de website.


A Beautiful Planet

Vanaf 4 oktober, de openingsdag van World Space Week, vertoont koepeltheater Omniversum A Beautiful Planet. Deze fascinerende grootbeeldfilm laat adembenemende beelden zien van de aarde en het heelal, gefilmd door astronauten vanuit het International Space Station. Dankzij het gebruik van de nieuwste digitale camera’s zijn de astronauten erin geslaagd uitzonderlijke nachtopnames te maken.

Familiefilm: Africa, the Serengeti
De film volgt de indrukwekkende migratie van anderhalf miljoen gnoes en laat de strijd zien van talloze zebra’s, giraffen, olifanten, bavianen, hyena’s en jakhalzen bij het trotseren van de vele gevaren op de Afrikaanse hoogvlaktes. Voor alle dieren staat het leven op de Serengeti in het teken van overleven, wat wordt geïllustreerd met realistische jachtbeelden.

reserveren:

Let op! U dient de voorstelling van uw keuze vooraf te reserveren door te bellen met 0900-666 4837. Vervolgens ontvangt u op vertoon van het e-ticket aan de kassa van het Omniversum uw plaatsbewijs.

Leden
vanaf 12 jaar van € 10,75 voor€ 9,75
kind 4 t/m 11 jaar van € 8,75 voor€ 7,75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Omniversum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Omniversum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Reserveren Let op! U dient de voorstelling van uw keuze vooraf te reserveren door te bellen met 0900-6664837 o.v.v. ANWB actie. Op vertoon van het ticket in combinatie met een reservering krijgt u toegang tot de voorstelling van uw keuze.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 8 januari 2017.

Geldigheid

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 8 januari 2-17, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 8 januari 2017.

Adres

President Kennedylaan 2517 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma 10:00 - 15:00
di, wo 10:00 - 17:00
do, zo 10:00 - 21:00
vr, za 10:00 - 22:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Omniversum

Leuke betaalbare locatie tweede film voor de helft van de prijs In een prachtige koepel wij hebben de Monarvlinder,en Dolphins,Born to be wild,IJstijd,en onder water wereld gezien allemaal fantastisch!

Unieke belevenis!

Is bij ieder bezoek weer een Unieke belevenis, Top! Prima om te combineren met een bezoek aan het Gemeentemuseum of Museon. Goed bereikbaar en in mooie omgeving.

Spectakulear

Heel leuk met alles om je heen en er is een heel lekker restaurant