Koop uw tickets voor Omniversum met 20% korting

6 beoordelingen

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig. Kijk voor actuele informatie op de website.

Fly me to the Moon - vanaf 15 februari 2017
In 1969 reisden de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins naar een plek waar tot dan toe nog niemand was geweest: de maan. Fly me to the Moon neemt je mee terug naar dat historische moment. Maar de astronauten zijn niet alleen...
De drie jonge vliegjes, de ondernemende Nat, de slimme IQ en de grappige Scooter maken hun droom waar door stiekum mee te vliegen met die eerste reis nar de maan. Ze komen voor veel spannende uitdagingen te staan die de reis in gevaar brengen. Zouden ze de missie kunnen redden?

A Beautiful Planet

Deze fascinerende grootbeeldfilm laat adembenemende beelden zien van de aarde en het heelal, gefilmd door astronauten vanuit het International Space Station. Dankzij het gebruik van de nieuwste digitale camera’s zijn de astronauten erin geslaagd uitzonderlijke nachtopnames te maken.

Familiefilm: Africa, the Serengeti
De film volgt de indrukwekkende migratie van anderhalf miljoen gnoes en laat de strijd zien van talloze zebra’s, giraffen, olifanten, bavianen, hyena’s en jakhalzen bij het trotseren van de vele gevaren op de Afrikaanse hoogvlaktes. Voor alle dieren staat het leven op de Serengeti in het teken van overleven, wat wordt geïllustreerd met realistische jachtbeelden.

reserveren:

Let op! U dient de voorstelling van uw keuze vooraf te reserveren door te bellen met 0900-666 4837. Vervolgens ontvangt u op vertoon van het e-ticket aan de kassa van het Omniversum uw plaatsbewijs.

Leden
vanaf 12 jaar van € 10,75 voor€ 8,60
van 4 t/m 11 jaar van € 8,75 voor€ 7,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Omniversum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Omniversum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

President Kennedylaan 2517 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma 10:00 - 15:00
di, wo 10:00 - 17:00
do, zo 10:00 - 21:00
vr, za 10:00 - 22:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Altijd weer leuk

Dit keer een leuke animatiefilm, Fly me to the moon. Parkeren is wel wat lastig. Terrein bij Omniversum is snel vol

Nationale parken usa

Prachtige natuurfilm, geweldige opnamen

Fly me to the moon - genoten met het gezin

We zijn met zijn vieren naar Fly me to the moon geweest in de krokusvakantie. Het was geweldig! De kinderen (van 2,5 en 4 jaar) waren erg onder de indruk. Verder was de film met 50 minuten precies lang genoeg om de aandacht erbij te houden. Voor volwassenen ook leuk om te zien. Het scherm is indrukwekkend, zo groot. Aanrader!

Omniversum

Leuke betaalbare locatie tweede film voor de helft van de prijs In een prachtige koepel wij hebben de Monarvlinder,en Dolphins,Born to be wild,IJstijd,en onder water wereld gezien allemaal fantastisch!

Unieke belevenis!

Is bij ieder bezoek weer een Unieke belevenis, Top! Prima om te combineren met een bezoek aan het Gemeentemuseum of Museon. Goed bereikbaar en in mooie omgeving.

Spectakulear

Heel leuk met alles om je heen en er is een heel lekker restaurant