3 beoordelingen

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig. Kijk voor actuele informatie op de website.

Fly me to the Moon - vanaf 15 februari 2017
In 1969 reisden de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins naar een plek waar tot dan toe nog niemand was geweest: de maan. Fly me to the Moon neemt je mee terug naar dat historische moment. Maar de astronauten zijn niet alleen...
De drie jonge vliegjes, de ondernemende Nat, de slimme IQ en de grappige Scooter maken hun droom waar door stiekum mee te vliegen met die eerste reis nar de maan. Ze komen voor veel spannende uitdagingen te staan die de reis in gevaar brengen. Zouden ze de missie kunnen redden?

A Beautiful Planet

Deze fascinerende grootbeeldfilm laat adembenemende beelden zien van de aarde en het heelal, gefilmd door astronauten vanuit het International Space Station. Dankzij het gebruik van de nieuwste digitale camera’s zijn de astronauten erin geslaagd uitzonderlijke nachtopnames te maken.

Familiefilm: Africa, the Serengeti
De film volgt de indrukwekkende migratie van anderhalf miljoen gnoes en laat de strijd zien van talloze zebra’s, giraffen, olifanten, bavianen, hyena’s en jakhalzen bij het trotseren van de vele gevaren op de Afrikaanse hoogvlaktes. Voor alle dieren staat het leven op de Serengeti in het teken van overleven, wat wordt geïllustreerd met realistische jachtbeelden.

reserveren:

Let op! U dient de voorstelling van uw keuze vooraf te reserveren door te bellen met 0900-666 4837. Vervolgens ontvangt u op vertoon van het e-ticket aan de kassa van het Omniversum uw plaatsbewijs.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk voor actuele prijzen op de website.

Adres

President Kennedylaan 2517 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma 10:00 - 15:00
di, wo 10:00 - 17:00
do, zo 10:00 - 21:00
vr, za 10:00 - 22:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Omniversum

Leuke betaalbare locatie tweede film voor de helft van de prijs In een prachtige koepel wij hebben de Monarvlinder,en Dolphins,Born to be wild,IJstijd,en onder water wereld gezien allemaal fantastisch!

Unieke belevenis!

Is bij ieder bezoek weer een Unieke belevenis, Top! Prima om te combineren met een bezoek aan het Gemeentemuseum of Museon. Goed bereikbaar en in mooie omgeving.

Spectakulear

Heel leuk met alles om je heen en er is een heel lekker restaurant