Koop uw tickets voor Omniversum met 20% korting

7 beoordelingen

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig. Kijk voor actuele informatie op de website.

Vanaf 16 mei: China, the rise of an empire
Ruim 2000 jaar bleef de geschiedenis van China verborgen onder een dikke laag aarde. Tijdens het graven van een put stuitten enkele boeren op een van de grootste archeologische ontdekkingen ooit: het terracottaleger en het graf van de eerste keizer van China. Deze indrukwekkende vondst is een unieke tijdscapsule die een nieuw perspectief biedt op de verhalen over het oude China, de eerste keizer, en de opmars naar het China dat we vandaag de dag kennen.
 
Het is voor het eerst dat er een grootbeeldfilm is gemaakt van de archeologische ontdekking in Xian. Het productieteam kreeg speciale toegang tot de locatie wat resulteerde in schitterende beelden. China, the rise of an empire is een visueel avontuur met prachtige luchtfoto’s en zeer geavanceerde filmtechnieken die de grootsheid, de tragedie, de pracht en groei laten zien van een mysterieus land. De film is vanaf 16 mei 2017 exclusief in Omniversum te zien.

Vanaf 4 juli: Amazing Caves
Vanaf dinsdag 4 juli draait Amazing Caves een halfjaar in het Haagse koepeltheater Omniversum. In de avontuur- lijke grootbeeldfilm van MacGillivray Freeman met prachtige, weidse natuurbeelden die op het 840 m² grote koepelscherm maximaal tot zijn recht komen, dalen we af naar de ijsgrotten van Groenland, de onderwater- grotten bij het schiereiland Yucatán en de aardgrotten van de Little Grand Canyon.

Amazing Caves volgt Hazel Barton en Nancy Aulenbach op hun avontuurlijke ontdekkingsreis door grotten in canyons, in gletsjers en onder de regenwouden van Mexico, die op het 840 m² van Omniversum levensecht binnenkomen. Op deze onherbergzame en vijandige plekken zoekt microbioloog Barton naar het geheim van minuscule organismes die er duizenden jaren onder extreme omstandigheden wisten te overleven. Ze hoopt zo op het spoor te komen van nieuwe medicijnen of antibiotica om ziektes te bestrijden.

reserveren:

Let op! Je dient de voorstelling van uw keuze vooraf te reserveren door te bellen met 0900-666 4837. Vervolgens ontvang je op vertoon van het e-ticket aan de kassa van het Omniversum uw plaatsbewijs.

Leden
vanaf 12 jaar van € 10,75 voor€ 8,60
van 4 t/m 11 jaar van € 8,75 voor€ 7,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Omniversum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Omniversum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

President Kennedylaan 2517 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Waardevolle documentaire...

Omniversum, voor ons inmiddels wel een bekende locatie, maar nu zeker mooi om op 5 mei de film D-Day te zien. Juist op die dag een extra waardevolle informatieve film. En met de korting van de ANWB nu ook goed betaalbaar.

Altijd weer leuk

Dit keer een leuke animatiefilm, Fly me to the moon. Parkeren is wel wat lastig. Terrein bij Omniversum is snel vol

Nationale parken usa

Prachtige natuurfilm, geweldige opnamen

Fly me to the moon - genoten met het gezin

We zijn met zijn vieren naar Fly me to the moon geweest in de krokusvakantie. Het was geweldig! De kinderen (van 2,5 en 4 jaar) waren erg onder de indruk. Verder was de film met 50 minuten precies lang genoeg om de aandacht erbij te houden. Voor volwassenen ook leuk om te zien. Het scherm is indrukwekkend, zo groot. Aanrader!

Omniversum

Leuke betaalbare locatie tweede film voor de helft van de prijs In een prachtige koepel wij hebben de Monarvlinder,en Dolphins,Born to be wild,IJstijd,en onder water wereld gezien allemaal fantastisch!

Unieke belevenis!

Is bij ieder bezoek weer een Unieke belevenis, Top! Prima om te combineren met een bezoek aan het Gemeentemuseum of Museon. Goed bereikbaar en in mooie omgeving.

Spectakulear

Heel leuk met alles om je heen en er is een heel lekker restaurant