Koop een ticket voor de Apenheul van € 18,00 voor € 14,40

10 beoordelingen

Let goed op de geldigheidsduur van de tickets en de data waarop de tickets geldig zijn. Tickets voor voordeeldagen zijn uitsluitend geldig op doordeweekse dagen, m.u.v. 17 april, 24 t/m 30 april, 25 mei, 5 juni en 15 juli t/m 27 augustus.

Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen gewoon los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

Herken jezelf
Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de stoere gorilla’s en slimme orang-oetans. De dierverzorgers vertellen je alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties. Wist je trouwens dat wij mensen soms meer op apen lijken dan je misschien dacht? In het Na-aaphuis kun je daarom zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt. Klim en klauter als de apen of doe de Grote Apentest. Herken jezelf in Apenheul!

Oog in oog
Dit jaar is het Apenboompad helemaal vernieuwd. Ontdek het regenwoud en loop tussen de toppen van de bomen én de loslopende apen. Extra spannend is het nachtdierenverblijf, waar je nachtdieren kunt spotten. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in één van de speeltuinen of geniet van een lekker biologisch frietje mét uitzicht op het gorilla-eiland. Tot snel!

Leden
REGULIER v.a. 13 jaar van € 21,50 voor€ 17,20
VOORDEELDAG v.a. 13 jaar van € 18,00 voor€ 14,40
REGULIER t/m 12 jaar van € 19,00 voor€ 15,20
VOORDEELDAG t/m 12 jaar van € 15,50 voor€ 12,40
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Apenheul. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Apenheul. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 juli 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017 tot 23:59 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 juli 2017.

Adres

J.C. Wilslaan 7313 HK Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Van 15 juli t/m 27 augustus is de Apenheul zelfs tot 18:00 uur geopend

Geopend

Geopend van 14 april tot 5 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Leuk, vernieuwend

Leuk park, mooi aangelegd. Steeds weer nieuwe soorten apen en ook steeds meer loslopende apen. Blijft leuk, ook voor 30plussers zoals ons!

Apenheul: het leukste dierenpark van Nederland

Apenheul is meer dan alleen maar aapjes kijken. Het park zet zich wereldwijd in om (speciaal) de apen en hun leefomgeving te beschermen en daarnaast doen ze nog veel meer voor de bevolking van de landen waarin zij actief zijn. En on top of this, bieden ze een prachtig park waar alle apen zonder gaas, glas o.i.d. te zien zijn!

De Apenheul is echt fantastisch!

Of je nu met z'n tweetjes, met de kinderen of alleen naar de Apenheul, het is altijd goed.Ik ben al 30 jaar trouw Apenheulbezoekster en heb nog steeds niet alles gezien en/of gedaan. Abonnementhouders worden regelmatig verrast op bijzondere extraatjes zoals kijken naar slapende gorilla's of bijwonen van een bijzondere lezing. Kortom, Apenheul is absoluut het leukste uitje van Nederland.

bijzonder en boeiend voor jong en oud

Apenheul is erg aantrekkelijk ingericht met een grote verscheidenheid aan apen en andere dieren met speelse informatievoorziening. De leefomgeving van de groepen apen is goed nagebootst. Leuke speelmogelijkheden voor kinderen waarbij de kinderen zich niet zelden kunnen meten met de apen

Perfect

Er is een grote verscheidenheid aan apen. Uit het gedrag van de dieren is te zien dat ze goed worden verzorgd, Het geheel is juist voor kinderen een prachtige 'presentatie' in een bijzonder mooie omgeving.

Al jarenlang abonnementhouders met veel plezier

Mijn man en ikzelf zijn al 14 jaar abonnementhouders en komen nog steeds met veel plezier in de Apenheul. We hebben het park door de jaren heen erg zien veranderen. Vroeger was er meer interactie tussen de bezoekers en de aapjes, al had dit wel consequenties voor de apen zelf. Nu hebben de beestjes meer rust en de gelegenheid zich terug te trekken als ze geen zin in contact met de bezoekers willen. Wij vinden dit een absoluut pluspunt, verder erg mooi aangelegd park en zeer vriendelijk personeel die altijd informatie over de apen wil vertellen. Parkeerkosten zijn inderdaad een minpunt en aan de hoge kant maar dit ligt aan de gemeente Apeldoorn en is de Apenheul niet te verwijten. Enige minpunt wat wij nog steeds heel erg jammer vinden is dat het bezoeken in de winter al abonnementhouder niet meer mogelijk is. hopelijk komt dat ooit nog terug, verder alleen maar positief en hopelijk eindigt de Apenheul dit jaar als 1e als Leukste uitje van Nederland 2016.

Superdag tussen de apen

Met onze kleinzoon van 4 zijn we naar Apenheul geweest. Wat een mooi park. Gevarieerd, veel verschillende apen, leuke doe-dingen voor kinderen. Niet alle horecagelegenheden waren open, waardoor we erg ver moesten lopen met een kleinkind dat ineens nodig moest plassen.Het parkeren mag wat ons betreft goedkoper.

Fantastisch park voor een mooie dag

Gezellig voor alleen of voor het gezin. Geweldig

Zeer diervriendelijk park

Zeer vriendelijk personeel , veel loslopende apen, prachtig park

Goed voor een heerlijk dagje uit!

Park is altijd mooi schoon en er zijn veel dieren van zéér dichtbij te bewonderen. De voederpresentaties zijn altijd erg vermakelijk en goed begrijpbaar voor de jonge kinderen. Er is veel te ontdekken voor de kleintjes en ook voor de ouderen is het goed toeven. Vriendelijke personeel. En omdat de apen nooit voorspelbaar zijn is het iedere keer weer een nieuwe belevenis!