3 beoordelingen

Er is een klein, gezellig dierenparkje in Tilburg wat zich het vreemdste dierenpark van Nederland noemt. In dit park, wat in 1987 is begonnen als reptielenhuis, vind je allerlei ‘normale’ dieren zoals apen, krokodillen en papegaaien. Maar een heleboel vreemde dieren vind je er ook! Wel eens gehoord van een aalsalamander of een roodgestippelde graafkikker?


Het meest bijzondere is vooral dat je hier ook dieren aan mag raken. Zo mag je een slang en een vogelspin vast houden bij een demonstratie ( je voelt je net Freek in het wild op dat moment). Maar ook Molly, een stinkdiertje, mag je aaien als ze los loopt in het park! Door de uitleg van enthousiaste medewerkers worden fabeltjes uit de wereld geholpen en blijken de vreemde dieren niet eens zo vreemd te zijn.


Mocht dit toch te spannend zijn dan kun je ook gewoon op het terras gaan zitten en kijken naar een roofvogelshow. Het park is gevestigd in een oude oliemolen welke is omgetoverd tot een tropisch paradijsje vol Brabantse gezelligheid.


Ben je gewoon in Nederland, kun je toch nog een beetje genieten van de jungle! Een dag om nooit te vergeten.

Volwassenen € 10,50
Kinderen 3 t/m 12 jr € 9,50
65+ € 8,50

Adres

Reitse Hoevestraat 5042EH Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

ma-zo 10:00-18:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

geweldig

leuk voor de kinderen maar ook voor wat ouderen, want als je de tijd vergeet komen ze je halen voor diversen shows.

Simpel maar prachtig

Toegegeven, mijn mening is wat gekleurd, ik woon er om de hoek. Maar ik kom er dan ook vaak. Klein, ja, maar dat is een charme. Gewoon een heel leuk uitje voor groot en klein!

leuk, wat klein maar voor de liefhebber een prima tussenstop!!

no message