10 beoordelingen

Naast het bezoeken van de Mega Sint Show in het Jul & Julia theater van de Julianatoren krijg je de hele dag toegang tot het Apeldoornse pretpark. Met extra entertainment, shows, Amerigo en heel veel Pieten!

De Mega Sint Show
De show start om 10:00 uur, waarvoor je een plek dient te reserveren. In deze 45 minuten durende show schitteren Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet, meneer Barend en Sinterklaas!

Met de toegangskaart heb je de hele dag toegang tot het park en alle beschikbare attracties. Om iedereen een goede plek tijdens “De Mega Sint Show” in het Jul & Julia Theater te geven is het noodzakelijk om tijdens het bestellen een tijd te reserveren.

En er is nog veel meer te beleven!
– De Dansschool show
– De Pietendisco
– Samen kleuren voor Sinterklaas
– Haal je Pieten diploma showww
– Ontmoet Sinterklaas
– Aai Amerigo
– Grandioos uitzwaaifeest
– Meet & greet met alle sterren uit de shows
– De hele dag toegang bij Kinderpretpark Julianatoren*

Daarnaast wordt je de hele dag optimaal vermaakt door de leuke, gekke en malle Pieten op het park!

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Zie de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Amersfoortseweg 7313 AC Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Geopend

Geopend van 19 november tot 26 november.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Voor alle leeftijden wat

Zolang het niet te druk is is het prima te doen in Julianatoren. Eenmaal drukker is het krap opgezet en een tikkie onoverzichtelijk. Dit jaar op een rustigere dag gegaan en een lekker dagje uit gehad. Kinderen (3 t/m 7) hebben zich heel goed vermaakt.

Alles perfect afgestemd op kinderen. Attracties Personeel, Show en Horeca.

Of het rustig of druk is het personeel blijft opgewekt en wijdt zich onverstoord aan hun taak waaronder het nauwkeurig uitvoeren van de veiligheidsvoorschriften bij de attracties. De show zij altijd weer boeiend voor de kinderen maar ook amusant voor de volwassenen. Ook de horecavoorzieningen zij goed en de producten niet duur .

Leuk pretpark voor het hele gezin.

Prettig en kindvriendelijk personeel. Je kunt een leuk dagje uit met het hele gezin. Er is voor iedereen wat te beleven.

Super leuk en vrolijk pretpark

Een leuk en overzichtelijk park, met leuke kleuren en attracties! Alles zit lekker dicht bij elkaar en de kinderen kun je met een gerust hart lekker laten spelen. Echt een geweldig park voor kleine kinderen.

Superleuk park!

Wat een geweldig park. Klein, maar genoeg te doen. Alles zit lekker dichtbij elkaar zodat de kids niet ver hoeven te lopen. Het personeel is ook top, erg vriendelijk en behulpzaam!

Top locatie voor kleine kinderen!

*****

Wekelijks genoegen

Wij komen al jaren met onze tweeling kleindochters bijna wekelijks in het park. Het voordeel van dichtbij wonen, maar wat opvalt is dat er geen verveling ontstaat, er is altijd wel weer wat nieuwe te vinden. De kinderen groeien en de belangstelling veranderd daardoor natuurlijk ook. Eigenlijk zijn we iedere keer weer verrast door het plezier dat de kinderen ervaren.

Wat een leuk park!

Mijn kleine jongens (6 en 8) waren er dagenlang helemaal vol van. De reden dat wij een abonnement hebben gekocht en er regelmatig heen gingen. Voor aankomend seizoen hebben we het abonnement ook al in huis. We zullen in 2014 heel wat daagjes in de Julianatoren te vinden zijn!

Geweldig leuk pretpark voor de kleintjes!

We zijn vorig jaar geweest met onze twee zoontjes van toen 1 en 2. Het leuke aan dit pretpark is, dat ouders met de hele kleintjes in best veel attracties kunnen, wat bijvoorbeeld in Plopsaland België helaas niet het geval is. Dit is echt een veilig en leuk park, ook voor de allerkleinsten en dat is niet overal het geval. We gaan dit jaar zeker weer heen!!! De jongste wordt over twee maanden 2 jaar en de oudste is net 3 geworden.

Heel leuk voor kleine kinderen

Een heel erg leuk park voor kleine kinderen. Mijn zoontje is 2 1/2 en hij kon bijna overal in! Voor oude kinderen is er denk ik niet heel erg veel aan.