Koop een ticket voor de Julianatoren van €22,50 voor €18,50

10 beoordelingen

Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Halloween
Als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween en dan is het op openingsdagen van vrijdag 30 september t/m zondag 30 oktober een héél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Kom een beetje mee griezelen en zing en dans mee met alle liedjes van De Grote Spookshow! De Grote Spookshow is op openingsdagen van vrijdag 30 september t/m zondag 30 oktober te zien in het Jul & Julia Theater.

Dolfje Weerwolfje
Tijdens Halloween is Dolfje Weerwolfje van zaterdag 15 t/m zondag 30 oktober (m.u.v. maandag 24 oktober) te zien in een spannende musical voor het hele gezin in de Julianatoren!

Griezelcatwalk
Vind jij het leuk om je tijdens Halloween te verkleden? Kom dan tijdens Halloween in de Julianatoren verkleed als een vampier, heks of trek iets moois of bijzonders aan en show je outfit op de Griezelcatwalk. Hiermee maak je kans op een te gekke prijs, namelijk een groot Jul of Julia Griezelpakket! De Griezelcatwalk is op elke openingsdag tijdens Halloween, van vrijdag 30 september t/m zondag 30 oktober, te zien op het plein voor de Toren

Leden
vanaf 2 jaar van €22,50 voor€ 18,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Julianatoren. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Julianatoren. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016.

Adres

Amersfoortseweg 7313 AC Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Kijk voor exacte openingstijden op www.julianatoren.nl

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Voor alle leeftijden wat

Zolang het niet te druk is is het prima te doen in Julianatoren. Eenmaal drukker is het krap opgezet en een tikkie onoverzichtelijk. Dit jaar op een rustigere dag gegaan en een lekker dagje uit gehad. Kinderen (3 t/m 7) hebben zich heel goed vermaakt.

Alles perfect afgestemd op kinderen. Attracties Personeel, Show en Horeca.

Of het rustig of druk is het personeel blijft opgewekt en wijdt zich onverstoord aan hun taak waaronder het nauwkeurig uitvoeren van de veiligheidsvoorschriften bij de attracties. De show zij altijd weer boeiend voor de kinderen maar ook amusant voor de volwassenen. Ook de horecavoorzieningen zij goed en de producten niet duur .

Leuk pretpark voor het hele gezin.

Prettig en kindvriendelijk personeel. Je kunt een leuk dagje uit met het hele gezin. Er is voor iedereen wat te beleven.

Super leuk en vrolijk pretpark

Een leuk en overzichtelijk park, met leuke kleuren en attracties! Alles zit lekker dicht bij elkaar en de kinderen kun je met een gerust hart lekker laten spelen. Echt een geweldig park voor kleine kinderen.

Superleuk park!

Wat een geweldig park. Klein, maar genoeg te doen. Alles zit lekker dichtbij elkaar zodat de kids niet ver hoeven te lopen. Het personeel is ook top, erg vriendelijk en behulpzaam!

Top locatie voor kleine kinderen!

*****

Wekelijks genoegen

Wij komen al jaren met onze tweeling kleindochters bijna wekelijks in het park. Het voordeel van dichtbij wonen, maar wat opvalt is dat er geen verveling ontstaat, er is altijd wel weer wat nieuwe te vinden. De kinderen groeien en de belangstelling veranderd daardoor natuurlijk ook. Eigenlijk zijn we iedere keer weer verrast door het plezier dat de kinderen ervaren.

Wat een leuk park!

Mijn kleine jongens (6 en 8) waren er dagenlang helemaal vol van. De reden dat wij een abonnement hebben gekocht en er regelmatig heen gingen. Voor aankomend seizoen hebben we het abonnement ook al in huis. We zullen in 2014 heel wat daagjes in de Julianatoren te vinden zijn!

Geweldig leuk pretpark voor de kleintjes!

We zijn vorig jaar geweest met onze twee zoontjes van toen 1 en 2. Het leuke aan dit pretpark is, dat ouders met de hele kleintjes in best veel attracties kunnen, wat bijvoorbeeld in Plopsaland België helaas niet het geval is. Dit is echt een veilig en leuk park, ook voor de allerkleinsten en dat is niet overal het geval. We gaan dit jaar zeker weer heen!!! De jongste wordt over twee maanden 2 jaar en de oudste is net 3 geworden.

Heel leuk voor kleine kinderen

Een heel erg leuk park voor kleine kinderen. Mijn zoontje is 2 1/2 en hij kon bijna overal in! Voor oude kinderen is er denk ik niet heel erg veel aan.