Bestel tickets voor Julianatoren van € 22,50 voor € 19,-

10 beoordelingen

Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet! De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de draaiende Piraat!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park! Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul.

Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien hun eigen spectaculaire grote parkshow “Het Goud van het Wilde Westen”! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Leden
Vanaf 2 jaar van € 22,50 voor€ 19,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Julianatoren. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Julianatoren. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Amersfoortseweg 7313 AC Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Geopend

Geopend van 14 april tot 29 oktober.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Voor kinderen t/m * jaar

Het was helaas niet zo'n mooi weer maar het park is wel gezellig maar vrij klein. Persoonlijk had ik het groter verwacht! Onze dochter is 7.5 jaar en ik voor merendeel van de attracties vond ik haat al te groot. Er zijn wel een aantal dingen voor ouderen kinderen maar ik denk persoonlijk dat zij daar snel op uitgekeken zijn. Het park is wel ideaal voor de kleintjes want het is redelijk overzichtelijk (omdat het vrij klein is opgezet en in een rechthoek. Als het drukker is merk je dat snel. Toen wij er waren was er volgens mij een tekort aan personeel want sommige moesten twee attracties te gelijk draaien (uiteraard eerst de ene en dan de andere)het was dus even wachten.

Voor alle leeftijden wat

Zolang het niet te druk is is het prima te doen in Julianatoren. Eenmaal drukker is het krap opgezet en een tikkie onoverzichtelijk. Dit jaar op een rustigere dag gegaan en een lekker dagje uit gehad. Kinderen (3 t/m 7) hebben zich heel goed vermaakt.

Alles perfect afgestemd op kinderen. Attracties Personeel, Show en Horeca.

Of het rustig of druk is het personeel blijft opgewekt en wijdt zich onverstoord aan hun taak waaronder het nauwkeurig uitvoeren van de veiligheidsvoorschriften bij de attracties. De show zij altijd weer boeiend voor de kinderen maar ook amusant voor de volwassenen. Ook de horecavoorzieningen zij goed en de producten niet duur .

Leuk pretpark voor het hele gezin.

Prettig en kindvriendelijk personeel. Je kunt een leuk dagje uit met het hele gezin. Er is voor iedereen wat te beleven.

Super leuk en vrolijk pretpark

Een leuk en overzichtelijk park, met leuke kleuren en attracties! Alles zit lekker dicht bij elkaar en de kinderen kun je met een gerust hart lekker laten spelen. Echt een geweldig park voor kleine kinderen.

Superleuk park!

Wat een geweldig park. Klein, maar genoeg te doen. Alles zit lekker dichtbij elkaar zodat de kids niet ver hoeven te lopen. Het personeel is ook top, erg vriendelijk en behulpzaam!

Top locatie voor kleine kinderen!

*****

Wekelijks genoegen

Wij komen al jaren met onze tweeling kleindochters bijna wekelijks in het park. Het voordeel van dichtbij wonen, maar wat opvalt is dat er geen verveling ontstaat, er is altijd wel weer wat nieuwe te vinden. De kinderen groeien en de belangstelling veranderd daardoor natuurlijk ook. Eigenlijk zijn we iedere keer weer verrast door het plezier dat de kinderen ervaren.

Wat een leuk park!

Mijn kleine jongens (6 en 8) waren er dagenlang helemaal vol van. De reden dat wij een abonnement hebben gekocht en er regelmatig heen gingen. Voor aankomend seizoen hebben we het abonnement ook al in huis. We zullen in 2014 heel wat daagjes in de Julianatoren te vinden zijn!

Geweldig leuk pretpark voor de kleintjes!

We zijn vorig jaar geweest met onze twee zoontjes van toen 1 en 2. Het leuke aan dit pretpark is, dat ouders met de hele kleintjes in best veel attracties kunnen, wat bijvoorbeeld in Plopsaland België helaas niet het geval is. Dit is echt een veilig en leuk park, ook voor de allerkleinsten en dat is niet overal het geval. We gaan dit jaar zeker weer heen!!! De jongste wordt over twee maanden 2 jaar en de oudste is net 3 geworden.