4 beoordelingen

In een rustiek kerkje in Velsen-Noord zijn alledaagse situaties levensecht nagebouwd - in het donker. Er is een park, winkeltje en een drukke straat, alles erop en eraan behalve licht. Met behulp van een taststok en aanwijzingen van een blinde/slechtziende gids ontdek je al snel dat je met handen en voeten verder komt dan je denkt.

Voor scholen zijn speciale workshops ontwikkeld tegen gereduceerd tarief.
Voor bedrijven bestaan programma's op maat. In overleg samen te stellen uit licht- en donkerprogramma's mbt o.a. teambuilding en leiderschapstraining.

Volwassenen: € 10,00
Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00

Adres

Grote Hout of Koningsweg 1951 GN Velsen-Noord (Noord-Holland)

Openingstijden

Dinsdag-vrijdag: 11.00 - 17.00 uur
Laatste zondag van de maand: 11.00 - 17.00 uur

Bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Wakan opent ogen die voor anderen gesloten blijven...

Een unieke ervaring die menigeen de ogen doet openen welke zintuigen er nog beter gebruikt kunnen worden als je niets ziet. Een aanrader om met collega's, klanten, vrienden en familie te bezoeken! Regelmatig heb ik met teams die beter wilden communiceren en samenwerken Wakan bezocht. Jan en Tinah zijn ook steeds weer in staat de mensen bewust te maken dat er zo veel meer mogelijk is in samenwerking en communicatie. Zelden zulke onverdeeld goede reacties gehad op een activiteit.

Bijzondere ervaring

Een bezoek aan Wakan vergeet je niet snel...onder begeleiding van een niet ziende gids maak je kennis met een stad/dorp door de ogen van een slechtziende. Je ruikt, je hoort, je voelt maar ziet niets en... neemt zoveel waar! Het is bijzonder om te ontdekken hoe je hier zelf mee omgaat en hoe je "reis"genoten hiermee om gaan. Een aanrader om te werken aan (zelf) vertrouwen en gewoon ook heel leuk om te doen. Veel respect voor de mensen achter deze stichting!

Een heel aparte ervaring

Een heel aparte ervaring en respect voor de medemensen die in het donker zien. ik kan me nu een heel klein beetje verplaatsen in hun wereld. De begeleiding was ook uitstekend en duidelijk. Ik raad iedereen dit aan om een keer mee te maken.

Speciale ervaring

Doen!