Koop een ticket voor Madurodam van €16,50 voor €12,50

10 beoordelingen

In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen.

Ook in de herfstvakantie valt er veel te doen en te beleven voor het hele gezin in Madurodam. Heb je zin in een onvergetelijke dag met sport, spel en theater? Kom dan naar Madurodam. We hebben leuke activiteiten voor je in petto.

Sport en spel
Ben je sportief aangelegd en wil je schitteren als sportheld? Dan kun je je hart ophalen deze herfstvakantie. We hebben verschillende sportworkshops waaraan je kunt meedoen. Zoals een hockey-, volleybal- of voetbalworkshop. Deze sportworkshops vinden allemaal plaats in onze indoor playzone. Zo hoef je je ook niet druk te maken dat je nat wordt en kan je de hele dag doorspelen!

Theater Ozofijn in Madurodam

Ben je tussen de 4 en 8 jaar oud? Kom dan lekker kijken naar de leuke theatershow van Ozofijn. De grappige interactieve voorstelling Kruip-Friemel-Kriebel gaat over een moestuin, kriebelbeestjes en de avonturen van twee buurvrouwen.  Als Francien op een dag de voorbereidingen treft voor haar tuinfeest, is Josefien druk aan het werk in haar moestuintje. Dan komt Josefien er achter dat er iets geks aan de hand is met haar slaplantjes! Wie heeft dat gedaan?

Voor elk wat wils

Buitenspeeltuin, indoor playzone, ontdekken waar een klein land groot in is. Dat kan allemaal in Madurodam! Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan en zorg je dat het land niet onder water komt te staan. Leer vliegen op Schiphol of blus samen een schip. Kom snel kijken. In Madurodam beleef je een onvergetelijke dag!

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door samen de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen komt ons land niet onder water te staan.


Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Ga op de foto met de echte cup van 1988 en probeer zelf diverse voetbalskills in de interactieve skillzone.

Ga naar het Hof van Nederland, een multi-zintuigelijke ervaring waar bezoekers deelnemen aan de Eerst Vrije Statenvergadering in 1572 en de spanning ervaren van dat belangrijke moment in de Nederlandse geschiedenis.

Ook uitrazen in de grote speeltuin behoort tot de mogelijkheden en tot slot natuurlijk een digitale 3D kopie laten maken in de Fantasitron om thuis nog een mini-versie van jezelf te bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam.

Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Dus je draagt daar ook aan bij met je bezoek!


Leden
vanaf 3 jaar van €16,50 voor€ 12,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madurodam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Madurodam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2016. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 november 2016.

Adres

George Maduroplein 2584 RZ Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Korting

Via de website wilden we kaartjes met korting voor Madurodam kopen. Kaartjes met korting kunnen t/m eind augustus 2016 besteld worden. Fijn. We willen morgen met familie naar Madurodam. Helaas kan je op de website niet aangeven hoeveel kaarten we willen bestellen. Dus de kaarten maar via de website van Madurodam besteld. Gelukkig kan je daar kaarten kopen waarbij 4 personen voor de prijs van 3 naar binnen kunnen. Dus iets duurder dan via ANWB.

Leuke actie

Op het forum staat wisselende informatie over de aankoopprijzen, is het nu wel of niet voordeliger via de ANWB. Dit zijn de prijzen in April 2016 Kaarten via de kassa € 16.50 x 3= € 49.50 Madurodam Online € 14.50 x 3 = € 43.50 ANWB Online € 13 x 3 = € 39 Dus toch maar via de ANWB besteld (( ;

Nederland in vogelvlucht

Goede sfeer voor jong en oud zeer leerzaam, en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Korting

Zie Madurodam.nl Kassaprijs 15,50. Online prijs 13,50. ANWB prijs 10,50. Gratis voor kinderen TOT 3 jaar en niet zoals ANWB vermeldt T/M 3 jaar.

prijs LETOP extra kosten

de anwb is 1 euro goedkoper per ticket als online bij madurodam.nl, echter komen er 1,50 euro kosten bij. dus ik heb net toch maar direct bij madurodam besteld

Geweldige uitje

Het is gezelig en je ziet hele NL !

Leuk park

maar toch maar even niet kaartjes met anwb ledenkorting; De kaartjes zijn flink goedkoper als je ze op madurodam.nl bestelt!

heel mooi

Erg mooi om te zien en ook heel knap

Klein maar genoeg te zien!

no message

Blijft leuk

-